Andreea Raicu, una dintre victimele companiilor aeriene. Imaginea care a făcut-o să-și iasă din minți: „Mi se pare absolut inadmisibil...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ araicu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ araicu

Andreea Raicu a avut parte de un eveniment foarte neplăcut. Aceasta a devenit și ea una dintre victimele companiilor aeriene. O anumită imagine a făcut-o să-și iasă din minți.

Pe 8 iulie, Andreea Raicu a împlinit 46 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în Italia alături de prietenele ei. Cu toate acestea, vacanța nu s-a încheiat așa cum și-ar fi dorit. Fosta prezentatoare TV a trăit o experiență neplăcută la întoarcere, fiind blocată ore în șir într-un aeroport din Milano. Andreea Raicu a relatat întreaga experiență pe rețelele de socializare, exprimându-și dezamăgirea și furia față de compania aeriană implicată.

Andreea Raicu, și ea o victimă a companiilor aeriene

Zborul ei a fost anulat, iar reprezentanții companiei nu au oferit o soluție pentru pasageri, inclusiv pentru ea. Asemenea altor vedete din România, Andreea Raicu a devenit una dintre victimele problemelor din domeniul transportului aerian.

„Este ora 4.10 în Italia. La ora aceasta ar fi trebuit să fiu acasă să dorm după o călători frumoasă în Italia de ziua mea. Această călătorie nu s-a terminat așa cum îmi doream, ci într-un mod surprinzător, dar nu plăcut. Avionul a avut inițial întârziere o oră, apoi două ore și după încă două ore și jumătate. A venit autobuzul, ne-a luat să mergem către avion. Când am ajuns la avion am fost întorși la aeroport, din nou. Am așteptat iar, ni s-au dat bagajele înapoi. Ni s-a spus că găsește o soluție, nu s-a găsit nicio soluție. Am căutat foarte multe zboruri pentru a pleca, nu am reușit. Nu erau zboruri', și-a început ea mesajul.

Vezi și: Andreea Raicu, critici la adresa Andreei Marin: „Alegerile noastre ne reprezintă”. I-a transmis public o sugestie de „schimbare”

Vezi și: Andreea Raicu, sfâșiată de durere: „Una dintre cele mai dureroase despărțiri din viață mea”. Câinele vedetei a murit

Vezi și: Andreea Raicu, reacție furibundă, după ce s-a scris că a fost agresată de Tudor Chirilă: „Tot ce ați făcut a fost să atacați un om fără nicio vină”

Vezi și: Andreea Raicu, motivul pentru care a renunțat la carne: „Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o...”

Copiii și bătrânii, lăsați de izbeliște

Confruntându-se cu lipsa de soluții din partea reprezentanților companiei de transport, Andreea Raicu a luat decizia de a se caza la un hotel din apropiere. Vedeta a exprimat deschis revolta și frustrarea față de situația cu care s-a confruntat, mai ales că printre pasagerii afectați se aflau mulți copii și persoane în vârstă. Lipsa de considerație și lipsa de soluții din partea companiei a generat o stare de nemulțumire printre pasageri, iar Andreea Raicu a fost una dintre vocile care au adus la cunoștința publicului neplăcerile prin care au trecut în acea situație.

„Împreună cu un grup de oameni am mers să căutăm un hotel în care să stăm în această seară și să găsim soluții. Cel mai trist mi se pare că în avion erau foarte mulți oameni în vârstă, foarte mulți copii cărora nu li s-a dat absolut nicio soluție. Probabil că ei sunt în continuare în aeroport fără să știe ce se va întâmpla. Mi se pare absolut inadmisibil ca o companie aeriană nu are grijă de pasageri și nu găsește o soluție pentru o situație atât de neplăcută', a mai susținut, revoltată, Andreea Raciu.

Vezi și: Andreea Raicu, cinci adevăruri crude despre viață, testate pe pielea ei: „Oamenii te pot ține de mână, dar nu-ți pot lua durerea”

Vezi și: Andreea Marin îi interzice total Violetei acest lucru: „Nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel