Andreea Raicu, reacție furibundă, după ce s-a scris că a fost agresată de Tudor Chirilă: „Tot ce ați făcut a fost să atacați un om fără nicio vină”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Raicu, Tudor Chirila, sursa foto Instagram/ colaj Spectacola
Descriere foto: Andreea Raicu, Tudor Chirila, sursa foto Instagram/ colaj Spectacola

Andreea Raicu a publicat pe Instagram, după avalanșa reacțiilor din mediul online, care îl acuzau pe Tudor Chirilă de faptul că ar fi agresat-o pe aceasta, când au format o relație.

Andreea Raicu a fost invitată recent în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri neștiute din viața sa, arătându-le oamenilor o latură pe care aceștia nu au mai văzut-o de mult timp. Printre cele mai interesante subiecte abordate de aceasta a fost și cel care-l privește direct pe Tudor Chirilă, cei doi formând un cuplu în urmă cu mulți ani de zile. Totuși, se pare că declarațiile vedetei au fost interpretate într-o altă nuanță, lucru care a înfuriat-o teribil e Andreea Raicu.

„Sunt tristă și revoltată să văd modul absolut dezgustător cum presa a ales să răstălmăcească interviul meu cu Denise Rifai. Nu-mi vine să cred că trebuie să spun asta, dar zecile de articole apărute peste noapte, scrise pe genunchi și fără nicio bază reală sau argument concret, mă pun în această situație. NU, Tudor Chirilă nu m-a agresat niciodată. În niciun fel. Am punctat asta și în emisiune, dar “jurnaliștii” au ales să ignore informațiile care nu le-ar fi adus viralitatea pe care și-o doreau.”, scrie Andreea Raicu pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: "Ascundeam multă nefericire... Voiam să se termine" Andreea Raicu, victima depresiei. Vedeta a făcut psihoterapie de la 19 ani

Andreea Raicu, extrem de supărată din cauza situației create

Andreea Raicu se arată a fi extrem de dezamăgită din cauza faptului că și-a dorit să-i arate publicului și această latură a sa, însă lucrurile au degenerat în ceva în care nu și-ar fi imaginat niciodată. Nu în ultimul rând, aceasta își face griji pentru imaginea care s-a construit în jurul lui Tudor Chirilă, care este tată a doi copii, dar este implicat și într-o poveste de dragoste. 

„Mă întristează că un interviu în care eu am încercat să fiu sinceră și transparență, un interviu pentru care voi, publicul și comunitatea mea, mi-ați scris atâtea mesaje frumoase, este transformat într-un adevărat circ de insinuări și judecați de valoare fără niciun fundament real. Poate bat la uși închise, dragi jurnaliști, dar aș vrea că înainte să mai scrieți și distribuiți astfel de articole, să fiți conștienți de impactul pe care-l pot avea. Da, munca voastră poate răni și afecta oamenii. Să nu uităm că în spatele unor astfel de fabricații se află o persoană reală, cu sentimente și emoții, cu familie și copii. Tot ce ați făcut a fost să atacați un om fără nicio vină.”, a continuat ea. 

Citește și: „De ce nu sunt măritată și nu am copii?”. Andreea Raicu rupe tăcerea: „Unii sunt de-a dreptul șocați”. Ce sfat are pentru femeile singure

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Care sunt declarațiile reale făcute de Andreea Raicu în cadrul emisiunii

În cadrul emisiunii de pe Kanal D, moderatoarea emisiunii a întrebat-o pe vedetă dacă a fost, într-adevăr, agresată de Tudor Chirilă. În ciuda tuturor articolelor scrise pe acest subiect, vedeta a negat vehement acest lucru, însă a confirmat faptul că abuzul a fost practicat în altă poveste de dragoste. 

„Până să îl cunosc pe Tudor, cred că nu am ascultat niciodată Vama Veche, a început să-mi placă după ce am avut o relație cu el. A fost o relație extrem de tumultoasă și nu m-a agresat niciodată. Au fost relații tumultoase, s-a întâmplat o singură dată acest lucru, dar nu a mai existat a doua oară.”, a spus aceasta, în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai. 

Mai mult, Andreea Raicu a dezvăluit și cum trebuie să arate bărbatul ideal care să-i cucerească inima. 

„Îmi doresc pe cineva care respectă și care mă valorifică. Când cineva vine în viața mea, îmi doresc să aducă plus valoare, îmi doresc de un bărbat, nu am nevoie de unul, și este un lucru pentru care am muncit foarte mult. Când avem nevoia, nu ne mai uităm la ce este în jur.”, a mai dezvăluit ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel