Andreea Raicu, cinci adevăruri crude despre viață, testate pe pielea ei: „Oamenii te pot ține de mână, dar nu-ți pot lua durerea”

Data publicării:

Andreea Raicu le-a împărtășit fanilor cinci adevăruri dureroase despre viață. 

Andreea Raicu s-a îndreptat, în ultimii ani, spre lumea spirituală. Vedeta face yoga, meditează, pleacă în călătorii spirituală și caută să își găsească echilibrul lăuntric. 

Antreprenoare de succes, influencer și vedetă tv, Andreea își dorește să le împărtășească oameilor din învâțăturile pe care le-a cunoscut în ultima vreme, sperând că acestea vor avea sens și rost și pentru alții. 

Iată care sunt cele cinci adevăruri crude despre viață, pe care ea le-a cunoscut pe pielea ei. 

 

„Astăzi m-am gândit să împartașesc cu tine 5 adevăruri dureroase despre viață.
Sunt câteva lucruri pe care le-am aflat experimentând de-a lungul timpului relații cu tot felul de oameni, de la iubire si prietenie la parteneriat si business. Sunt curioasa dacă și tu ești de acord cu aceste 5 adevăruri”, a scris vedeta, pe Instagram, în dreptul unui video în care enumeră cele 5 adevăruri. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)


„1. Indiferent cât de mulți oameni ai în jurul tău, cât de apropiați sunt, există momente în care te simți extrem de singur și sunt situații în care doar tu poți să acționezi. Nu știu, atunci când părinții sunt bolnavi sau ai acele momente în viață în care oamenii te pot ține de mână, dar nu-ți pot lua durerea și nici măcar nu ți-o pot simți.

2. Să nu alegi, este o alegere, pentru că îți este atât de frică să alegi din două variante, când alegi să nu faci nimic, dar și aceea este o alegere, pentru că alegi să stai în același loc.

3. Cel mai tare te rănesc propriile așteptări, pentru că, de multe ori, ai să vezi, dacă ai să te duci la momentele în care ai fost dezamăgit/ă, în spate se află niște așteptări nerealiste, dar asta vei putea vedea doar dacă poți să fii observator și nu ești în situația respectivă.


4. Toată lumea face, întotdeauna, ceea ce este în interesul lui personal, oricât de dureros sau crud ar părea acest lucru. Chiar și oamenii care sunt foarte drăguți cu tine o fac pentru că au un beneficiu, acela de a se simți iubiți și acceptați, apreciați. Cei care stau în situații dureroase, nouă ni se par dureroase, dar pentru ei au un sens.

5. Ce te deranjează la celălalt, cel mai probabil, se regăsește și în tine într-un fel sau altul. Este un vechi proverb chinezesc care văd că se adeverește de fiecare dată când sunt atentă”, a spus Andreea Raicu, într-un video pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel