Andreea Marin îi interzice total Violetei acest lucru: „Nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Instagram

Andreea Marin se arată a fi o mamă strictă uneori, întrucât vrea să-și protejeze cu orice preț fata, pe Violeta.

Nu este ușor să fii mamă de fată, cu atât mai mult cu cât aceasta ajunge la vârsta adolescenței și cu atât mai mult cu cât provocările societății în care trăim sunt din ce în ce mai mari pe zi ce trece. Andreea Marin poate confirma acest lucru, întrucât încearcă să-i ofere Violetei toată libertatea de care are nevoie, dar, în același timp, încearcă și să o țină departe de trendurile actuale promovate peste tot de noua generație. Mai mult, aceasta a dezvăluit care este lucrul pe care i l-a interzis total fiicei sale.

„Nu am discutat foarte mult despre frumusețe, ci am discutat despre naturalețe, pentru că nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor, cu atâta falsitate, cu operații de la o vârstă fragedă, intervenții nemotivate. Acest internet care îi împinge de la spate să aibă cât mai multe like-uri, Violeta are de un an și un pic Instagram și nu am fost de acord cu asta la început. Acum, s-a mai maturizat și poate să gândească ce postează acolo și că nu depinde de like-uri sau lipsa lor”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit ciao

Citește și: Andreea Marin nu a fost plătită primele luni la Surprize, Surprize: „Nu este un secret. Ei nu știu că performanța nu se atinge așa”

„Ei sunt ca două picături de apă”

În urmă cu câteva săptămâni, a avut loc Gala Atipic Beauty, când Violeta a urcat pe scenă alături de fratele ei, Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică. Chiar dacă mulți le-au pus sub semnul întrebării relația, de-a lungul timpului, Andreea Marin spune că cei doi sunt „precum două picături de apă.”

“Am avut o mare bucurie profesională ca producător, dar și pe cea din suflet, ca mamă. Când fiica mea, Violeta, a pășit pe scenă alături de fratele ei, Radu Ștefan, inima mea a bătut cu putere și mi-a fost tare greu să-mi ascund lacrimile. Ei sunt ca două picături de apă și îi iubesc nespus și sunt atât de mândră de relația lor, de faptul că sunt doi tineri educați, cu bun simț, cu pasiuni frumoase și empatie, amândoi au făcut voluntariat pentru această gală.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Andreea Raicu, critici la adresa Andreei Marin: „Alegerile noastre ne reprezintă”. I-a transmis public o sugestie de „schimbare”

Violeta își dorește să studieze în străinătate

De departe cea mai mare durere a Andreei Marin este când se gândește că Violeta își dorește cu ardoare să studieze în străinătate. Chiar dacă vedeta spune că îi va fi extrem de greu să se obișnuiască cu această distanță fizică, va încerca pe cât va putea să-și susțină necondiționat fiica și să nu-i taie în niciun fel aripile. 

„O susțin acolo unde alege să fie drumul ei și unde văd că are dăruire, indiferent cât de greu mi-ar fi mie. Și eu am făcut înconjurul lumii datorită meseriei mele, am plecat de acasă la facultate, îmi închipui că tatălui meu nu i-a fost deloc ușor, dar susținerea lui a fost esențială. Nu pot fi o barieră, ci doar un sprijin pentru copilul meu. Da, mă doare sufletul când mă gândesc la faptul că va fi poate departe, dar am de gând să îi fiu aproape și fizic atât cât voi putea, și comunicând mereu la distanță.”, a declarat Andreea Marin, potrivit viva

Citește și: Andreea Marin, rețetă de pâine care nu îngrașă: „E gata în doar cinci minute! E tare gustoasă”. Face parte din dieta vedetei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel