Andreea Raicu, motivul pentru care a renunțat la carne: „Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o...”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Raicu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Andreea Raicu, sursa foto Facebook

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase femei din România care au făcut din televiziune o carieră. Fost model de succes, frumoasa prezentatoare, a fost o figură emblematică la posturile tv unde apărea. Însă, la un moment dat, aceasta avea să decidă că televiziunea nu mai face parte dintre prioritățile ei și avea să aleagă un drum al ei, individual. Dar, cum prima dragoste nu se uită cu ușurință, vedeta a pastrat în sufletul ei, un loc aparte pentru punctul de plecare al celebrității ei.

 

După plecarea din televiziune, Andreea Raicu alegea să se concentreze, în primul rând, pe sănătatea ei fizică și emoțională. Preocupată de tot ceea ce înseamnă wellness, sport și mindfullness dar și modă și stil de viață, aceasta a decis să își dezvolte o afacere în această direcție, investind și în propria persoană, în același timp.

Cancerul are de cele mai multe ori o cauză emoțională

„Sănătatea este o alegere personală. Atâta vreme cât mănânci ceea ce trebuie, te odihnești, practic îi dai resurse corpului tău din toate punctele de vedere: mâncare, apă, îl hidratezi, îl trimiți la sală, pentru că trebuie să ai grijă de corpul tău, îl lași să doarmă atât cât are nevoie. În plus, și din punct de vedere emoțional este foarte important ce-i dai corpului tău, pentru că nu-i de ajuns să mâncăm bine și să nu avem grijă de partea emoțională. Așa cum știm, cancerul are de cele mai multe ori o cauză emoțională”, declara ea, conform Cancan, la momentul respectiv.

Cunoscută că fiind o vegetariană convinsă, vedeta avea să explice și această decizie a ei:

„Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. Practic, am stat și mi-am ascultat corul. Fac parte dintr-o familie în care atunci când venea Crăciunul cumpărăm carnea de porc, legumele, salatele și pastilele de bilă pe care trebuia să le luăm pentru că mâncăm foarte mult. Dar nu-i mai bine să nu mai mâncăm atât de mult, că să nu mai fim nevoiți să luăm acele pastile? Cred că e foarte important să lucrăm mai mult la cauza și nu la efect, pentru că noi avem un corp foarte deștept care ne da semnale atunci când ceva nu este în regulă”, declara ea, conform aceleiași surse.

Cu o astfel de gândire despre un stil de viață sănătos, nu avea cum afacerea ei să nu devină un succes, într-un timp relativ scurt.

Mă mai „anxietează’ și pe mine, mai multe lucruri, în funcție de starea pe care o am

Deschisă și onestă, vedeta nu a ascuns niciodată lupta pe care a dus-o cu anxietatea dar și felul în care a reușit să țină sub control, acest dușman ascuns.Și-a împărtășit întotdeauna povestea, cu speranța că îi poate ajuta și pe alții care trec prin aceleași trăiri. Chiar dacă în prezent, starea ei de bine a atins cote înalte, ea nu se sfiește să recunoască și că anxietatea, mai face parte încă din viața ei.

“Mă mai „anxietează’ și pe mine, mai multe lucruri, în funcție de starea pe care o am. Dacă sunt foarte obosită, sunt lucruri care îmi dau anxietate,” a declarat ea pentru Cancan, recunoscând și faptul că între ea și cea care era la 20 de ani, există totuși niște diferențe majore.

“Omul evoluează, în principiu, ar fi de preferat să evolueze. Dar valorile și principiile de viață teoretic rămân aceleași, dacă sunt solide. Deci da, m-am schimbat, pentru că am evoluat, nu puteam să rămân cum eram la 20 de ani,” a precizat ea pentru aceeași publicație. 

Succesul avut pe cont propriu, certifică evoluția frumoasei prezentatoare, dar cu toate acestea dragostea pentru televiziune, rămâne undeva adânc întipărită în sufletul ei, neexcluzând o întoarcere, dacă se va ivi ocazia.

“Dacă o să fie un proiect care o să mi se pară interesant, pot să mă gândesc”, a declarat ea, confrom sursei citate.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel