Andreea Raicu, critici la adresa Andreei Marin: „Alegerile noastre ne reprezintă”. I-a transmis public o sugestie de „schimbare”

Data publicării:

Andreea Raicu, fostă prezentatoare tv, actualmente femeie de afaceri și influencer, a criticat stilul vestimentar al Andreei Marin.


Andreea Raicu a fost invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, acolo unde a vorbit și despre pasiunea ei pentru designul vestimentar. Vedeta are o afacere prosperă în domeniul textil, însă spune că este atrasă și de ideea de stilism, astfel că ar accepta provocarea de a îmbrăca anumite vedete. 

Prima pe lista ei ar fi chiar celebra Andreea Marin, căreia aceasta i-ar schimba complet stilul vestimentar. 

„Andreei Marin i-aş schimba stilul vestimentar. Cred că aş îmbrăca-o mult mai simplu. Evident că, alegerile noastre vestimentare sau orice fel de alegeri pe care noi le facem în fiecare zi ne reprezintă, spun ceva despre noi. Cred că aş face ceva mult mai simplu din alegerile pe care le face ea”,  a spus Andreea Raicu, în emisiunea de la Kanal D. 

VEZI ȘI: „De ce nu sunt măritată și nu am copii?”. Andreea Raicu rupe tăcerea: „Unii sunt de-a dreptul șocați”. Ce sfat are pentru femeile singure


Andreea Raicu mizează pe feminitate


Vedeta este de părere că femeile au ajuns să aibă o energie masculină și crede că hainele feminine le-ar putea ajuta să se simtă mai bine. 
„Pentru că noi am ajuns să avem o energie masculină extrem de puternică în noi, încât uităm ce ne face cu adevărat frumoase şi o haină foarte feminină, cu nişte detalii care te fac să te simţi bine, de foarte multe ori produc o transformare foarte mare în persoanele care poartă hainele noastre”, a mai spus Andreea Raicu în timpul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit Wowbiz.

VEZI ȘI: "Ascundeam multă nefericire... Voiam să se termine" Andreea Raicu, victima depresiei. Vedeta a făcut psihoterapie de la 19 ani

Despre Andreea Raicu

Andreea Raicu s-a remarcat prin frumusețea și eleganța ei. A fost una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România și a debutat ca model, iar în momentul de față este un fashion icon și influencer, pe Instagram având peste 600 de mii de fani (oricât de mult ar spune ea că detestă social media). În showbiz, Andreea Raicu și-a făcut intrarea prezentând emisiuni populare de divertisment, precum „Big Brother” (2003-2004) și „Megastar” (2006- 2008), dar și emisiuni de fashion și stil, precum „Pro fashion” sau „Stil”.

De altfel, ea este un reper atunci când vine vorba de bun gust vestimentar și de aceea a și fost stilist pentru diverse reviste de modă și a lansat colecții împreună cu importanți designeri români, a produs, conceput și promovat proiecte media care de fiecare dată au avut în centrul lor lifestyle-ul desăvârșit prin stil și echilibru.

În ultimii ani, Andreea Raicu s-a concentrat mai mult pe propriul brand, numele ei regăsindu-se acum pe haine din colecția proprie, pe programe de dezvoltare personală, fitness, feminitate sau meditație, lumânări parfumate și agende.
Foarte mediatizate au fost și relațiile pe care Andreea Raicu le-a avut cu bărbați celebri precum fotbalistul Cristi Chivu sau Tudor Chirilă.

VEZI ȘI: De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Tudor Chirilă: „Am avut o relaţie toxică. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel