Andreea Raicu, vorbele care au urmărit-o toată viața: „Dacă nu poți, ești o incapabilă și o să râdă toată lumea de tine”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Raicu a vorbit deschis, mereu, despre depresie, despre anxietate, despre frustrări și despre greutățile pe care le-a avut de înfruntat de-a lungul timpului. Vedeta spune că a fost educată să înfrunte orice și să nu se lase doborâtă de nimic, iar acesta ar fi motivul pentru care a reușit să facă față oricărei situații, dar tot acesta ar fi fi motivul pentru care a clacat.

Andreea Raicu se consideră o femeie puternică și spune că greutățile vieții au făcut-o să capete o anduranță care a ajutat-o să treacă peste orice obstacol. Deși părintele vedetei a fost mai rece cu ea, lecțiile pe care i le-a dat, deși dure, au făcut-o să devină de neoprit. Asta până când lecțiile s-au transformat în teste, iar viața a învățat-o că nu trebuie să fie invincibilă.


„Eu am o anduranță foarte mare pentru că am fost crescută cu ideea că tu poți, ești în stare, dacă nu poți, ești o incapabilă și o să râdă toată lumea de tine, drept pentru care am câștigat, am căpătat o anduranță fantastică la absolut orice. La oboseală, la stres, la absolut orice”, a spus Andreea Raicu în podcastul Fain&Simplu.

Andreea Raicu îi dă replica lui George Buhnici: ”Celulita vine în funcție de câte eclere am chef să mănânc într-o lună”

Mai mult, vedeta spune că masca pe care a purtat-o ani de zile a doborât-o, într-un final, și că acela a fost momentul în care și-a regândit întreaga existență și a început să se reconstruiască, bucată cu bucată. 


„Am ținut și la schimbare, și la lucrurile cu care nu eram confortabilă și viața a venit și a zis «Nu e nicio problemă, o rezolv». Nicio problemă, pot! Până când m-a doborât. Începi să-ți pui întrebări, dacă ești o persoană introspectă, dacă ai curiozitate și vrei să ieși de acolo, ai așa un drive de a merge mai departe, ceea ce cred că noi toți îl avem, doar că, probabil, circumstanțele în care suntem nu ne ajută foarte tare. Am avut acest drive să înțeleg de ce Dumnezeului am tot ce societatea asta îți spune că ai tot ce ai nevoie ca să fii fericit și eu eram complet nefericită. Nu numai că eram nefericită, eram distrusă. Am început să întreb și să caut și în momentul în care începi să cauți (rezolvări, n.r.), bineînțeles că găsești”, a adăugat Andreea Raicu.

Andreea Raicu, MOTIVUL pentru care relațiile ei au eșuat: Am încercat întotdeauna să salvez bărbații din viața mea


Andreea Raicu, în lacrimi, la 20 de ani de la moartea tatălui ei: Părinții mei nu mi-au spus niciodată „te iubesc”

Andreea Raicu poartă în suflet o durere imensă. Vedeta trăiește cu regretul că nu a avut o relație apropiată cu tatăl său. 


S-au împlinit 20 de ani de la momentul în care tatăl Andreei Raicu se stingea din viață. Devastată de durere, vedeta trăiește cu regretul că nu a apucat să-i spună părintelui său că îl iubește. 


Nu a fost apropiată de părintele său, cel puțin nu așa cum și-ar fi dorit ea. Și nici ea nu a auzit, la rândul ei, o declarație de dragoste din partea părintelui său. Cu toate astea, trăiește cu regretul că nu a apucat ea să-i spună acele două cuvinte. 

Andreea Raicu, trucul de calmare a minții pe care l-a învățat în India: „E atât de important să faci asta”

“Acum îmi dau seama că eu semăn foarte bine cu tata la buze și la forma ochilor, deși mulți spuneau că semăn cu mama. Eu n-am avut o relație foarte apropiată și caldă cu el. Când am crescut și am putut să-i zic ceva, am făcut-o, dar când a plecat dintre noi mi-am dat seama că nu i-am spus te iubesc.

Am trăit cu regretul ăsta mulți ani. Am vrut să-i fac pe oameni să conștientizeze că ni se întâmplă tuturor să avem momente tensionate cu părinții. Noi toți avem nevoie să auzim că suntem iubiți, chiar dacă o facem prin fapte avem nevoie și de cuvinte.
Părinții mei nu mi-au spus niciodată te iubesc. Atâta timp cât nu ai primit în copilărie, nu știi să dai mai departe. E important ca oamenii din viața noastră să știe că ei sunt importanți în viața noastră. De multe ori te gândești că trebuie să fie ceva senzațional ca să spui asta.

Noi nu suntem obișnuiți cu emoțiile, de asta am și scris acest jurnal al emoțiilor. Avem emoții care s-au strâns în noi și de asta acum oamenii sunt foarte anxioși. Trauma nu e evenimentul, ci felul în care m-am simțit. Capacitatea mea emoțională nu era destul de dezvoltată”, a mărturisit vedeta în emisiunea La Măruță, de Pro TV. 

Andreea Raicu a renunțat la filtre și trucuri pe rețelele de socializare: „Mă simțeam foarte urâtă. Fără machiaj te simți ca într-o pușcărie”

„Un moment pe care nu am să îl pot șterge niciodată din memorie”
 

"Exact azi, in urma cu 20 de ani, tata a plecat sub privirea mea. E un moment pe care nu am sa il pot sterge niciodata din memorie. Au trecut aproape la fel de multi ani cati am petrecut impreuna.Nu am avut poate cea mai buna relatie, dar stiu ca m-a iubit, dar nu a stiut sa mi-o arate. Pe masura ce am crescut, m-am simtit indreptatita sa ii spun tot ce m-a deranjat, tot ce nu imi placea, cu furia pe care am tinut-o bine ferecata in interiorul meu toti anii copilariei si adolescentei in care stiam ca “nu e frumos” sa le raspunzi parintilor. Nu am ratat nicio ocazie sa ii spun ce simt", a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

 

Câți bani i s-au oferit Andreei Raicu pentru a poza dezbrăcată: „M-am gândit că dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel