Andreea Raicu, MOTIVUL pentru care relațiile ei au eșuat: Am încercat întotdeauna să salvez bărbații din viața mea

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Raicu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Raicu, instagram

Andreea Raicu a dezvăluit ce lecții importante a învățat din fostele relații.

Andreea Raicu a fost invitată în podcastul lui Horia Brenciu, acolo unde artistul a întrebat-o ce lecții a învățat din fostele relații. Vedeta a mărturisit că a învățat să se prețuiască mai mult, să fie mai echilibrată și că într-o relație nu trebuie să fii nici psiholog, nici părinte, ci doar partener. 

"Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le iau cu mine din relații este că trebuie să mă prețuiesc foarte mult și să mă iubesc pentru că restul este un bonus. În relații este cel mai probabil ca partenerul să aibă momente cu el, momente grele și poate asta m-ar face pe mine să mă simt neiubită. Mai întâi trebuie să mă iubesc pe mine, să fiu echilibrată pe mine, ca să pot să intru într-o relație cu un om echilibrat. Nu am fost echilibrată și am încercat întotdeauna să salvez niște bărbați din viața mea. Am încercat să îi fac să fie mai bine, am încercat să le dau putere. Probabil că am acest dar, iar menirea mea este să ajut oameni, dar sunt anumite momente în care nu trebuie să faci asta. Într-o relație nu trebuie să fii nici mamă, nici psihiatru, nici psiholog, nici soră medicală, trebuie să fii partener, trebuie să fii femeie. Și femeia are un rol care are mai multe valențe. Atâta timp cât tu ajungi să fii salvatorul și faci totul pentru partener și nimic pentru tine este posibil ca la un moment dat să ajungi stoarsă, epuizată, nerespectată, neprețuită și dată undeva la gunoi. ", a declarat Andreea Raicu în podcastul "Lucruri simple ".

 

Andreea Raicu: „Pentru mine e important să am o conexiune reală cu omul acela„

Andreea Raicu  consideră că este foarte important să fie o conexiune strânsă între parteneri și să se respecte reciproc. 

„În relațiile din ziua de astăzi, oamenii sunt atât de centrați pe ei, încât nu mai au energie pentru tine. Pentru mine e important să am o conexiune reală cu omul acela. Noi toți avem nevoie de cineva care să ne vadă, să ne audă, să ne asculte și să ne facă să ne simțim importanți prin atenția pe care ne-o dă. Atunci când un om nu îți mai face bine trebuie să-i dai drumul, pentru că s-ar putea să te tragă în jos”, a mărturisit vedeta.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel