Andreea Raicu, trucul de calmare a minții pe care l-a învățat în India: „E atât de important să faci asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Raicu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Raicu, foto Instagram

Andreea Raicu a dezvăluit cum a învățat să își calmeze mintea, după ce a vizitat India. 

10 zile fără telefon, am spune că e o decizie radicală, mai ales pentru un influencer, care își petrece multe ore pe rețelele de socializare. 10 zile de detox virtual, asta a făcut Andreea raicu în concediu. A lăsat telefonul din mână și s-a bucurat de viață. 

Andreea Raicu a renunțat la telefon pentru 10 zile. Motivul pentru care a recurs la acest experiment: „Mi-am întors atenția din exterior, la interior, acolo unde este totul”

Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV, unde a povestit cum a decurs acest experiment. 


“În grupul de oameni în care am fost erau copii, dar în ficare zi îmi găseam un spațiu doar al meu. Indiferent de cât de mult îmi doream să fiu cu ei, îmi făceam timp și pentru mine”, a declarat vedeta în emisiunea de la PRO TV.

Andreea Raicu a dezvăluit tehnica prin care îți poți calma mintea. 

Mai mult, ea spune că, pe lângă faptul că a lăsat telefonul din mână, e a practicat și o tehnică de meditație: statul degeaba, care a reușit să-i calmeze mintea.

“Zielele mele de vacanță au fost foarte liniștite fără Instagram... Eu având o relație destul de complicată cu el... Nu am folosit telefonul deloc, așa că nu am fotografiat nimic. Noroc că prietenii mei au făcut poze în care eram și eu. Și cel mai important, mi-am reluat obiceiul de a medita. În fiecare dimineață mergeam la orele de Yoga, apoi stăteam. Pur și simplu, stăteam degeaba! E atât de important să faci asta. Cred că e un lucru pe care am uitat să-l facem în ultimul timp...”, a spus Andreea Raicu.


Trucul pe care l-a învățat în India

Vedeta spune că a învățat să „stea degeaba” în India, după ce un facilitator a observat că era agitată și i-a recomandat să își ia o pauză și să nu facă nimic, nici măcar să citească. 

“Într-un tur făcut în India, unul dintre facilitatorii mei m-a văzut foarte agitată. După ce m-au întrebat ce vreau să fac, mi-au recomandat să mă duc la piscina din cadrul centrului și să stau acolo două ore. Pur și simplu, să stau! Să nu fac nimic! Și eu i-am întrebat dacă pot să citesc, dar ei au insistat să stau! Am învățat exercițiul asta de acolo”, a mai povestit Andreea Raicu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel