Câți bani i s-au oferit Andreei Raicu pentru a poza dezbrăcată: „M-am gândit că dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Raicu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Andreea Raicu, sursa foto Facebook

Andreea Raicu a primit o propunere aproape de nerefuzat pentru a poza dezbrăcată. Câți bani i s-au oferit și care a fost reacția ei. 

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Vedeta este o prezență extrem de discretă și dă întotdeauna dovadă de multă eleganță. Abia acum, Andreea Raicu a dezvăluit un lucru neștiut din viața sa.  Mai exact, în urmă cu mai mult timp, vedeta a primit o propunere din partea celei mai cunoscute reviste pentru bărbați. Deși suma care a i-a fost oferită a fost una colosală, frumoasa vedetă a refuzat categoric. Ei bine, a fost vorba de nici mai mult, nici mai puțin de 100.000 de euro.

„Prima data, când am venit din India, când am realizat ca oamenii spun lucruri despre ei, nu despre mine. 100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit ca dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi”, a afirmat Andreea Raicu.

Andreea Raicu își dorește să devină mamă

 

 În vârstă de 43 de ani, vedeta spune că de-a lungul timpului a simțit presiune din partea apropiaților atunci când venea vorba despre sarcină sau căsătorie. Chiar dacă până acum nu se simțea pregătită, iată că Andreea Raicu își dorește mai mult ca niciodată să rămână însărcinată.  Spre surpinderea tuturor, vedeta spune că va ține totul secret, până în ziua când va naște, deoarece vrea să fie o bucurie doar pentru ea și familia ei. 


Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Raicu a vorbit despre o posibilă sarcin și despre ceea ce și-ar dori să își învețe copilul. 


„Deci dacă am fost în Grecia și am rămas însărcinată acolo, ar avea două săptămâni, deci nici eu n-as ști”, a spus Andreea Raicu atunci când a simțit că prezentatorul TV ar avea intenția de a o întreba dacă este însărcinată. 


Cătălin Măruță i-a spus vedetei că ar fi o mămică minunată, iar Andreea Raicu l-a aprobat imediat. 


„Cred ca da. Acum da. Am învățat ce să îi dau și ce timp să îi ofer unui copil. Pentru mine e important să îi dau copilului acea direcție. Oricum, sunt mai pregătită decât eram înainte”, a mărturisit Andreea Raicu în emisiunea „La Măruță”. 


Andreea Raicu va ține sarcina secretă:


„Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, a adăugat vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel