Andreea Raicu îi dă replica lui George Buhnici: ”Celulita vine în funcție de câte eclere am chef să mănânc într-o lună”

Data publicării:

Andreea Raicu este una dintre vedetele care i-au dat replica lui George Buhnici, după declaraiile halucinate pe care le-a făcut.

Andreea Raicu este o feministă convinsă, astfel încât aceasta nu a putut să stea departe de replicile controversate spuse de George Buhnici, prin care jignea femeile care au anumite probleme de piele. Vedeta spune că ea confruntă atât cu vergeturile, cât și cu celulita, dar nu pentru că nu ar merge la sală sau pentru că nu ar avea un stil de viață sănătos, fiindcă acestea nu au nicio legătură una cu cealaltă, susține ea.

„Vergeturile le-am căpătat pe când eram minoră și în creștere, iar celulita vine și pleacă în funcție de câte eclere am chef să mănânc într-o lună.

Dau pe la “săliță” de aproximativ 3 ori pe săptămână, alerg în parc, nu mănânc fast food, prăjeli și mezeluri, am aproape aceeași greutate de ani de zile și rochii pe care le-am cumpărat cu primii bani obținuți din televiziune și în care încă mai intru.

Cele doua fraze de mai sus nu se contrazic una pe cealaltă. Lipsa vergeturilor și a celulitei nu e garantată de un stil de viață sănătos. Pentru că cele două nu au nicio treabă cu sănătatea. Sunt reacții normale ale pielii și în niciun caz ceva de care ar trebui să ne fie rușine sau semnale de alarmă că ceva ar fi în neregulă cu noi și cu corpul nostru.”, a scris Andreea Raicu pe blogul pe personal.

Marina Almășan îi sare în apărare lui George Buhnici: ”Lumea vine la mare să se bucure de frumos, nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită”

”Nu înțeleg cine a decis că o femeie vine la plajă pentru a bucura ochiul bărbatului”

Mai mult, Andreea Raicu spune că nu știe de unde a apărut idee halucinantă că o femeie ar trebui să meargă la plajă cu scopul de a bucura ochii ”privitorilor”.

„Eu știam că pentru a merge la plajă ai nevoie de un corp – al tău, așa cum e el – și de SPF. Pare-se că nu e chiar așa. Pentru a-ți câștiga un loc pe nisipul din Mamaia, corpul unei femei are nevoie să se încadreze în standardele de calitate ale domnului George Buhnici, un domn care crede că principalele semnale de alarmă ale obezității sunt vergeturile și celulita.

Lăsând la o parte lipsa de acuratețe medicală a argumentului de mai sus – domnul e în tech, i se iartă – nu înțeleg când și cine a decis că o femeie vine la plajă pentru a bucura ochiul bărbatului care se nimerește să fie în fața ei. Eu credeam că mă duc la plajă să mă odihnesc, să-mi iau vitamina D și să citesc o carte sau doua, nu să-mi fie validată condiția fizică de sexul masculin.”, a continuat vedeta.

Oana Roman pune la zid vedetele care au reacționat în scandalul vergeturilor: ”Ipocriți. Cât eu am fost călcată în picioare, că eram grasă, unde ați fost?”

Ce le sfătuiește Andreea Raicu pe femeile care au vergeturi și celulită

„Pentru domnul Buhnici pare că suntem doar niște trupuri imperfecte care-i jenează privirea și pe care simt că vrea să le “repare” cu povete de un misoginism impardonabil. Draga mea – tu, cea care, ca și mine, ai vergeturi și celulita – nu căuta validare din partea unor persoane din exterior. Nu vâna aprecierea unor oameni care nu au legătura cu viața ta. Nu urma sfaturi de la cei cu standarde de viață și valori condiționate de dorința obsesivă de perfecțiune. Singura persoana care trebuie să te accepte ești TU., a încheiat Andreea Raicu.

Care sunt declarațiile controversate ale lui George Buhnici

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice.

E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?” ”, a spus George Buhnici în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show de pe Antena Stars. 

Bianca Drăgușanu, reacție în scandalul vergeturilor: ”Nu cred că există femei fără celulită”. Ce le recomandă vedeta femeilor care se confruntă cu această problemă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel