Andreea Marin, slăbiciune pentru mâncare, dar cu siluetă de nota 10. Vedeta a dezvăluit secretul taliei perfecte

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Marin a reușit să găsească „cheia” taliei perfecte, chiar dacă „are săptămâni cu trei ore dormite”.

Andreea Marin s-a confruntat cu o adevărată problemă în ultimul timp- mâncarea. Declarându-se o adevărată „moldoveancă”, vedeta admite că a reușit să slăbească „15 kilograme prin educație și disciplină”.

Vezi și: Adrian Brâncoveanu a plecat de urgență în Israel. De ce a luat iubitul Andreei Marin această decizie: „A stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă”

Copilăria a jucat un element foarte important în viața artistei, astfel că ea pune „lipsa de atenție” pe seama lipsei de educație de acasă în ceea ce privește aspectul culinar, dar și o viață sănătoasă prin nutriție potrivită.

„Practic n-am avut o educație bună. Pe vremea aia, cine se gândea la o hrană sănătoasă?”, notează Ego.

Cu toate că nimeni nu poate contesta gustul mâncării de acasă, din copilărie, Andreea Marin a realizat că nu tot ce e bun e și sănătos. De aceea, vedeta a încercat să se educe singură.

Demersurile pentru o viață mai sănătoasă, făcute de vedetă, nu sunt chiar atât de simple. Ea încearcă să îi mobilizeze și pe alții în parcursul său, astfel că cei care sunt interesați pot afla mai multe informații direct de la Andreea Marin: 

”De curând chiar am organizat, la mine la Creative HubVoice&Visibility, un atelier în care am învățat, împreună cu alte femei, și am și postat și un filmuleț de la acest atelier, să gândim pâine cu maia, pâine fără gluten.”

Vezi și: Andreea Marin, secretul unei siluete de vis: „Nu faptul că ții frigiderul gol te ajută”. Trucurile care au ajutat-o să slăbească 14 kilograme

Pe 14 noiembrie este următorul eveniment organizat de vedetă, iar ea transmite că „Se poate și fără gluten pentru cei care au această nevoie. Pentru că ține de starea de sănătate a fiecăruia”

„Drumul către o alimentație sănătoasă este pavat cu dezechilibre”, potrivit imaginii pe care o sugerează Andreea Marin: „Nu reușești întotdeauna să rămăi în echilibru. Nu este chiar atât de simplu.”

Multe persoane riscă să pice în așa-zise extreme, potrivit vedetei, iar atunci ar trebui să intervină eventualul ajutor exterior: „Ai nevoie de tehnici prin care să te îndepărtezi de această energie negativă.”. Cu toate acestea, Andreea Marin consideră că e „normal”, fiind sigură că se întâmplă multora: „Dar cred că trecem cu toții prin asta, ne antrenăm și învățăm. Mie îmi place mult să citesc tot ce înseamnă dezvoltare personală și am învățat tot felul de tips-uri”, a mai zis ea, potrivit sursei citate.

Când vine vorba despre o viață sănătoasă, nimeni nu ar putea spune că sportul nu este un aspect important în tot demersul. De aceea, și Andreea Marin admite că efortul fizic a ajutat-o cel mai mult în ultimul timp, iar imediat după a povestit că trebuie echilibrat timpul acordat muncii și cel acordat timpului liber.

„Pentru că eu sunt un om prea pasionat de munca sa și asta înseamnă puține ore dormite. Am avut săptămâni cu trei ore dormite pe noapte, în rest numai cu ochii în calculator. Asta nu este bine. Trebuie să reglez treaba asta. Este un vampir energetic munca. Sunt un om cu picioarele pe Pământ. Am găsit în timp soluția de a fi în echilibru”

Vezi și: Andreea Marin nu mai doarme noaptea din cauza plecării Violetei de acasă. A început pregătirile intense pentru admiteri



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel