Andreea Marin nu mai doarme noaptea din cauza plecării Violetei de acasă. A început pregătirile intense pentru admiteri

Data publicării:

Andreea Marin așteaptă cu greu momentul plecării Violetei de acasă.

Andreea Marin are emoții mari pentru fiica ei, Violeta, în vârstă de numai 15 ani, despre care gândește că imediat va face majoratul și va pleca din casă. Acest moment o sperie, dar o și bucură deoarece fiica ei își va găsi drumul în viață.

Vezi și: Andreea Marin a slăbit 15 kilograme în 3 luni. Dieta pe care vedeta o urmează zilnic: „Poți mânca și pâine”

Ea va avea mai multe opțiuni, însă cel mai mult dorește să studieze Drept. Nu doar o dată mama ei, Andreea Marin, a punctat programul aproape strict pe care îl are pentru Violeta, dar și numeroasele activități la care o încurajează să meargă, ultima oară mergând la un internship în publicitate.

Vedeta recunoaște că are deja nopți nedormite pe tema plecării fiicei ei din casă atunci când va veni momentul:

„Deja am nopți în care nu dorm sau plâng, ăsta e adevărul. Și ea îmi spune același lucru: Mama, mai este un an și ceva până atunci, aproape 2 ani și eu deja mă gândesc că nu mă pot despărți de tine.

Vezi și: Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Pe de altă parte eu o încurajez și îi explic că și pe mine tatăl meu, desigur nu fără inima strânsă, m-a încurajat să iau lumea în piept, să îmi pun mintea la contribuție, de la București am călătorit în toată lumea datorită documentarelor pe care le-am făcut. Aveam 20 și un pic de ani, nu i-o fi fost ușor tatălui meu, care o bună bucată de vreme ne-a crescut singur, pentru că mama mea s-a stins când eram copii și așa mai departe.Nu i-a fost ușor, dar a înțeles că numai așa voi pricepe despre ce e vorba în viață și ce-i cu lumea în care trăim”, a spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, notează Wowbiz.

Vezi și: Andreea Marin a slăbit 13 kilograme, însă nu se oprește aici: „Îmi doresc să ajung ca în liceu”. Trucurile care o ajută să aibă silueta ideală

Se află astfel că Andreea Marin are pentru Violeta o listă de universități la care să aplice. Ea ia în considerare plecarea chiar și în America:

”Va da la facultăți, că în ziua de azi poți să aplici la mai multe universități și peste Ocean, și în Europa, și în Anglia. Vom vedea care va fi drumul ei, pentru că nu poți să știi. Tu încerci, apoi din rezultatele pe care le ai începi să selectezi și să alegi ce e mai potrivit pentru tine. Vom vedea, Dreptul este alegerea ei, în orice caz”, a mai adăugat fosta ”Zână ” a surprizelor.

Cu atât mai mult, Andreea Marin susține relația dintre Violeta și frații acesteia, lucru care îi va folosi mai ales când părinții nu se vor mai afla printre ei:

„Susțin această relație frate-soră pentru că noi, ca părinți, nu știm ce soartă vom avea. Nu știm niciodată. Ei trebuie să fie uniți, să se ajute și să se iubească unul pe celălalt. Și e vorba de o iubire specială în cazul lor. Sigur (N.red.: Violeta are o legătură și cu fratele mai mic). Acum vorbeam de cei mai mari fiindcă au alte subiecte de discutat. Există apropiere între toți cei trei. Și e și normal ca noi, maturii, să susținem această apropiere. Când noi n-om mai fi, ei rămân singurii care se pot susține. Eu, care nu prea mai am rude mai vârstnice decât mine, știu ce înseamnă asta.”, a declarat recent Andreea Marin, pentru Cancan.ro.

Vezi și: Andreea Marin ar dori să fie din nou mamă. Ce mesaj le transmite persoanelor care „merg cu pași repezi spre 50 de ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel