Adrian Brâncoveanu a plecat de urgență în Israel. De ce a luat iubitul Andreei Marin această decizie: „A stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă”

Data publicării:

Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, a plecat de urgență în Israel. 

În urmă cu o lună, Adrian Brâncoveanu a fost numit, în funcția de consul general, șef al Consulatului General al României la Haifa, Statul Israel, lucrând așadar, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Astfel, chiar la începutul războiului, iubitul Andreei Marin a fost nevoit să meargă de urgență în Israel, pentru a ajuta cetățenii români. 

Adrian Brâncoveanu a plecat de urgență în Israel

Andreea Marin recunoaște că este mândră de iubitul său, care a plecat în plin război să-și îndeplinească îndatoririle față de cei care se află în zona de război. 

„Precum știți, situația de criză a necesitat rezolvări eficiente și rapide pentru românii, pelerinii aflați în Israel, așa că pe toată perioada necesară el s-a aflat la dispoziția lor. Era importantă evacuarea oamenilor de acolo, aveau nevoie de ajutor, bineînțeles, să ajungă în siguranță și cât mai repede înapoi în România. Am fost tare emoționată, când m-a sunat într-o zi.

O mamă aflată în aeroport lângă el, a cerut să vorbească puțin cu mine, spunându-mi cu lacrimi în glas că soțul ei este în scaunul cu rotile, avea copiii mici alături și că ne mulțumește – eu neavând niciun merit…

Și se bucură că am un om atât de bun alături de mine, căci nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă, sănătoși. Fiind printre sute de oameni cu istorii diverse, emoționante, atâtea zile la rând, a trăit o experiență greu de uitat… De altfel, nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat. E firesc să fiu mândră de el.”, a mărturisit vedeta pentru Viva. 

Cum s-au întâlnit cei doi

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin vorbea despre momentul în care și-a întâlnit sufletul pereche. Cei doi s-au văzut total întâmplător și, dacă prima dată, nu și-au dat importanță, a doua oară când s-au regăsit, chimia a fost extrem de vizibilă.

„Întâlnirea cu Adrian, de exemplu (n.r. este un miracol). Nu cred că e ușor să cunoști un om bun și potrivit ție, în ziua de azi. Întâlnirea din avion nu a fost o întâlnire. Noi ne-am amintit mult după ce ne-am cunoscut cu adevărat. A fost o întâmplare. Nici nu eram sigură că e același om, însă el mi-a confirmat că am trecut unul pe lângă celălalt în avion și pe atunci viețile noastre aveau un alt curs, nu se punea problema să fim unul pentru celălalt.”, a dezvăluit Andreea Marin la Antena Stars.

„În căsătorie am crezut mereu”

„Eu am crezut mereu în dragoste. Eu sunt un om foarte optimist și cred în mine și în miracolele vieții. Am trecut prin momente grele, dar oamenii nu sunt l fel. În căsătorie am crezut mereu. Una e să nu ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să nu crezi într-o instituție. La vârsta mea nu mai este necesară. Am trecut prin multe, nu este ceva ce ne va ține legați. În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai îndreptați către interese care, în loc să-i unească, mai mult îi dezbină.”, a continuat ea.

Citește și: Procedura care l-a ajutat pe Bursucu să slăbească 23 de kilograme, înainte de nuntă: "Viața ta se schimbă..." Unde va merge în luna de miere, alături de soțieGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel