Andreea Bălan i-ar fi cunoscut familia lui Victor Cornea, noul iubit. Cu ce se ocupă viitorii socri

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Andreea Bălan, Vcitor Cornea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Andreea Bălan, Vcitor Cornea

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată în brațele lui Victor Cornea. Dar, cine sunt părinții noului său iubit?

Andreea Bălan este una dintre cele mai fericite mămici din România. Pe plan profesional este împlinită, iar acum, mai nou, și pe plan sentimental. După ce a oficializat relația sa cu un sportiv de performanță, Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată. Numele noului iubit este Victor Cornea.

Tatăl, fost handbalist și funcționar public

Multă lume știe mai nimic despre Victor Cornea, mai puțin faptul că este tenismen de performanță.

Astfel, acesta provine dintr-o familie cu istoric sportiv. De asemenea, istoricul familiei sale nu se rezumă doar la atât, având în vedere și ocuparea unor funcții din sectorul public a unora dintre membrii familiei sale. Tatăl său, care poartă același nume ca iubitul  Andreei Bălan, este un fost handbalist sibian, intrat în paginile de istorie pentru performanța și implicarea în promovarea acestui sport. El a avut funcția de director a Sălii Transilvania din Sibiu, instituție care face parte din cadrul Consiliului Județean.

Vezi și: Andreea Bălan iubește din nou. Bărbatul care i-a furat inima este cu nouă ani mai tânăr decât artista

Vezi și: Andreea Antonescu, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez: „Sunt foarte tipicară și perfecționistă și totul trebuie să fie pregătit în ultim detaliu”/ VIDEO

Mama, în domeniul educației

Cu toate acestea, mama sportivului este profesoară de chimie. Merită precizat și că Andreea Bălan i-ar fi cunoscut deja pe părinții iubitului său, conform Spynews.

Vezi și: Controversă în cazul milionului de euro făcut de Andreea Bălan. Ce spun cifrele de la Registrul Comerțului

 

După scandalul cu George Burcea, fostul său soț și tatăl fiicelor sale, Andreea Bălan și-a făcut apariția cu un nou bărbat lângă aceasta. Diva încă este în diverse procese cu tatăl fetelor sale, iar scandalul care a ieșit în urma despărțirii a înconjurat media timp de săptămâni.

Vezi și: Moment emoționant pentru Andreea Antonescu: „La jumătate de oră după ce am născut. Tensiunea mi-a crescut la 18”. Cum a reușit fiica cea mare a vedetei să o surprindă

Vezi și: Andreea Antonescu, lecție emoționantă, la mormântul tatălui său: „Viața nu-i despre asta”. Cum i-a influențat cariera artistică părintele său

Noul iubit

Timpul petrecut cu stres a ajuns la un final, artista ar fi oficializat relația cu tenismenul Victor Vlad Cornea. Bărbatul conducea bolidul de lux al Andreei Bălan. Totodată, Vlad Cornea este cu nouă ani mai mic decât Andreea Bălan, potrivit Viva.

După ce s-a zvonit că ar avea o relație cu tenismenu Victor Cornea, Andreea a ținut să publice imagini cu cei doi, fapt care a confirmat zvonurile și a făcut ca relația celor doi să devină cunoscută publicului. Cel mai interesant este faptul că diva a recunoscut acum mai mult timp că frecventează meciurile acestui sport.

Acum, jurata de la Te cunosc de undeva, pare că și-a găsit liniștea alături de sportivul Victor Cornea. Bărbatul este cunoscut în lumea sportului, fiind jucător de tenis, iar pe 11 iunie a reușit să obțină în clasamentul ATP la dublu, locul 84 mondial.

 

Vezi și: Alina Sorescu, dezvăluiri emoționante despre tatăl său. Ce rol a avut în cariera sa: „Și-a îndrumat copilul către talentul sau pe care i l-a remarcat”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel