Alina Sorescu, dezvăluiri emoționante despre tatăl său. Ce rol a avut în cariera sa: „Și-a îndrumat copilul către talentul sau pe care i l-a remarcat”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Alina Sorescu
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Alina Sorescu

Alina Sorescu povestește despre emoțiile pe care i le-a stârnit tatăl său. Cum i-a influențat acesta drumul.

Alina Sorescu trece printr-o perioadă dificilă, având în vedere divorțul de Alexandru Ciucu. Fostul soț și cu ea au ajuns în centrul atenției media prin prisma despărțirii la care nu se aștepta nimeni. În cadrul matinalului "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", vedeta a povestit câteva cuvinte despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei. Acesta și-a lăsat amprenta în educația Alinei, făcând-o ceea ce este astăzi.

Un subiect asemănptor ar fi: Andreea Bălan, revoltată de hotărârea instanței, privind custodia fetițelor Alinei Sorescu: „O mare nedreptate. Poate schimbe viața a două suflete”

Tatăl este cel care a îndrumat-o

Astfel, artista povestește cu drag despre propriul său tată și spune cum a ajutat-o și i-a fost alături mereu, mai ales că a  fost un bun exemplu pentru părinții copiilor săi. Tatăl vedetei a îndrumat-o către talentul său și a susținut-o să-și îndeplinească dorințele, deși acesta nu a avut o carieră care să fie în domeniul muzical.

„Tata este ajutorul meu și este până la urmă cel mai bun exemplu pentru părinții copiilor mei (n.r.copiii din trupa "Picii lui Sorească"), de părinte care și-a îndrumat copilul către talentul sau pe care i l-a remarcat. Și am nevoie de ajutor logistic pentru că nu e ușor. Tatăl meu nu a avut o meserie care să aibă legătură cu muzica. Tată a fost cartograf. Și mama la fel",  le-a împărtășit Alina Sorescu lui Greeg și Cosmin Cernat, conform Wowbiz.

Poate ești interesat și de: Alina Sorescu, singură de Paște. De ce fetițele nu-și vor petrece sărbătorile alături de ea: „Cea mai delicată perioadă din viața mea”

Vezi și: Alina Sorescu trăiește clipe de coșmar: „Această decizie aduce haos în viața fetițelor”. Ce relație are în prezent cu Alexandru Ciucu

Lângă o somitate italiană

Alina Sorescu le-a mai povestit celor două gazde ale matinalului despre experiența unic ape care a avut-o cu unul dintre cei mai cunoscuți artiști italieni din toată istoria. Toată lumea știe că Alina este foarte pricepută când vine vorba despre propria meserie, având foarte mulți fani care îi apreciază la culme vocea. A fost vorba despre celebrul cântăreț italian Al Bano, în cadrul concertului organizat de acesta cu ocazia împlinirii a 80 de ani de viață.

"A fost un concert fabulos, o atmosfera incredibilă. Lumea în picioare, A fost într-adevăr fantastic. Energia acestui mare artist este incontestabilă și sunt onorată că am cântat împreună. A fost orchestra simfonică pe scenă, band-ul sau din Italia. Am cântat și , celebrele melodii pe care în original le cânta alături de Romina Power. La final, alături de mine, au venit și Paula Selling și soprana Silvia Micu, prezente și ele ca invitate ale lui Al Bano și cu toții, alături de public, am cântat ",  a povestit Alina Sorescu, conform sursei citate.

Un subiect conex ar fi: Alina Sorescu, sfâșiată de durere: „Când îți vezi copilul că plânge”. Artista trăiește o perioadă de coșmar

Poate vrei să știi și despre: Alexandru Ciucu, prima reacție după ce instanța a decis custodia fetelor: Mă bucur de această hotărâre, pentru că...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel