Andreea Antonescu, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez: „Sunt foarte tipicară și perfecționistă și totul trebuie să fie pregătit în ultim detaliu”/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Antonescu, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Antonescu, Instagram

Andreea Antonescu numără zilele până la botezul micuței sale, iar noi am aflat cum stă vedeta cu pregătirile pentru eveniment.

Pe data de 24 iunie 2023, Andreea Antonescu își va boteza mezina familiei, pe Victoria, pe care o are alături de jurnalistul Victor Vrînceanu. Am întâlnit-o pe vedetă la VIVA Party, acolo unde aceasta a reușit să „evadeze” pentru câteva ore, întrucât micuța a rămas în grija bunicii ei. Așadar, am întrebat-o pe solistă dacă are emoții pentru evenimentul fericit care se petrece la finalul lunii și, spre surprinderea noastră, Andreea Antonescu spune că, deocamdată, este în pline pregătiri, motiv pentru care nu are prea mult timp să se gândească la ce va fi atunci.

„Nu puteam să ratez această petrecere. M-am întâlnit cu prieteni pe care nu i-am mai văzut de mult timp sau cu care nu am mai apucat să vorbesc, pentru că, ghici ce, motiv de fetițe, și atunci am încercat să-mi rezolv mai întâi toate prioritățile și profit jumătate de oră, după care plec. Bebelina a rămas la bunica ei în momentul acesta, să poată pleca și mami puțin.”, a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește și: Moment emoționant pentru Andreea Antonescu: „La jumătate de oră după ce am născut. Tensiunea mi-a crescut la 18”. Cum a reușit fiica cea mare a vedetei să o surprindă

„Sunt foarte tipicară și perfecționistă”

Vedeta spune că se chinuie în fiecare zi să pună totul cât mai bine la punct, întrucât nu-și permite să dea greș cu niciun detaliu, în ceea ce privește botezul Victoriei. Andreea Antonescu se descrie a fi o fire extrem de perfecționistă, care-și dorește ca fiecare amănunt să fie la locul său.

„Acum m-am întors din State și îmi dedic tot timpul botezului fetiței. Deocamdată nu am emoții, pentru că am intrat în febra pregătirilor. Fiind zodia Fecioară, sunt foarte tipicară și perfecționistă, astfel încât totul trebuie să fie pregătit în ultim detaliu. Probabil că pe ultima sută de metri mă vor lua toate emoțiile.”, ne-a mai declarat artista.

VEZI și: Andreea Antonescu, lecție emoționantă, la mormântul tatălui său: „Viața nu-i despre asta”. Cum i-a influențat cariera artistică părintele său

Prestige Orchestra, detalii exclusive cu privire la botezul fetiței Andreei Antonescu

Prestige Orchestra, una dintre cele mai celebre trupe de evenimente din țara noastră, se va ocupa de momentul artistic de la botezul micuței Victoria, iar în exclusivitate pentru Spectacola, cei doi soliști și fondatori ai trupei au dezvăluit detalii inedite despre „cererile” mămicii.

„În curând vom fi alături de Andreea Antonescu, pentru că-și va boteza fetița, pe micuța Victoria. Andreea ne-a spus: „V-am sunat cu inima strânsă, pentru că știu că sunteți full, dar am zis, Doamne, poate am norocul ăsta, să fiți voi liberi, pentru că sincer nu am pe cine să aleg mai bun decât voi, pentru petrecerea mea”, a declarat Iuliana Ghinea, solistă Prestige Orchestra, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

„Oricum nu există pretenții din partea colaboratorilor, nu există. De exemplu, la Andreea are toată încrederea în noi.”, a completat și Costin Ghinea.

„Am întrebat-o dacă vrea ceva special. Ne-a zis că nu, noi știm cel mai bine ce e de făcut. Îți dai seama că vom pregăti cu fetele, cu Andreea Bălan și cu ea un moment, este și normal, noi oricum le cântăm piesele și va ieși o petrece pe cinste, pentru că ea este un om foarte energic, un om care știe să se bucure de viață.”, ne-a mai spus Iuliana.

Citește și: Oracolul Vedetelor. Prestige Orchestra, secretele pentru o nuntă de vis / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel