Moment emoționant pentru Andreea Antonescu: „La jumătate de oră după ce am născut. Tensiunea mi-a crescut la 18”. Cum a reușit fiica cea mare a vedetei să o surprindă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Ameritat cu Nasrin

Andreea Antonescu a avut parte de un moment emoționant și neașteptat, la doar câteva minute după ce a născut pentru a doua oară. 

Andreea Antonescu se numără printre cele mai faimoase celebrități de la noi în țară, mai ales dacă avem în vedere legătura sa cu Andreea Bălan. Cele două au creat trupa Andre, care a devenit celebră în perioada adolescenței, și au compus cântece care au fost ascultate de întreaga națiune. Andreea Antonescu este apreciată de către admiratori și pentru personalitatea ei sensibilă și blândă, fiind foarte atentă la persoanele din anturajul său. Recent, a fost invitată la podcastul lui Radu Tibulca, unde a abordat diverse subiecte din propria viață. De această dată, s-a discutat despre plecarea fiicei ei.

Poate ești interesat și de: Andreea Antonescu, lecție emoționantă, la mormântul tatălui său: „Viața nu-i despre asta”. Cum i-a influențat cariera artistică părintele său

Plecarea fiicei i-a rupt sufletul

Deși toată lumea cunoaște caracterul sensibil și blând al Andreei Antonescu, artista resimte tristețea provocată de plecarea fiicei sale în State, la tatăl ei, pentru a studia. Cu toate acestea, cântăreața nu se împotrivește, fiind conștientă că este alegerea fiicei. Ca o mamă responsabilă, Andreea Antonescu suspină după fiica sa, respectându-i alegerea.

Vezi și: Andreea Antonescu, lecția emoționantă primită de la tatăl ei: „A fost șocant pentru mine. Mă trimitea pe scenă nemachiată”. Ce încerca acesta să o învețe

„Sienna, în momentul de față studiază în America. A fost alegerea ei, visul ei. Și am zis că oricât de mult m-ar durea pe mine sufletul. Pentru că numai mama să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente. Cel mai mult mă interesează fericirea ei. Iar ea este cu mama mea acolo. Dar faptul că prin mine a avut șansa de a studia ce își dorește în Los Angeles, pentru mine e mare lucru. Sienna urmează să vină în vacanța de vară în România.”, a spus Andreea Antonescu in podcastul Vin de-a poveste.

Poate ești interesat și de: Andreea Antonescu: Medicii au spus că nu voi putea duce o sarcină până la final”. Boala cu care a fost diagnosticată în copilărie

Șocul cel mare

Din spusele vedetei, fiica sa, Sienna, i-a făcut o surpriză nemaipomenită mamei ei, fiind prezentă lângă ea după naștere. Aceasta a intrat în rezerva Andreei Antonescu, lucru la care îndrăgita artistă nu s-a așteptat, având în vedere că nu mai vorbise cu Sienna în ultimele 48 de ore. Tensiunea artistei s-a dus la cer.

 

„Eu am avut unul dintre șocul vieții mele. Nu am știut că Sienna va veni la mine la maternitate si am încercat să vorbesc cu ea în ultimele 48 de ore înainte să nasc. Mama a evitat să mi-o dea la telefon, eu fiind si sub presiunea hormonilor nu m-am gândit nicio secundă că îmi vor face ce mi-au făcut. A venit și a intrat la mine în rezervă. La jumătate de oră după ce am născut, moment în care tensiunea mi-a crescut la 18.”, a mai spus artista.

 

Poți afla și despre: A încercat să refuze propunerile de a poza dezbrăcată, dar fără succes. Andreea Antonescu: „Nu este mândria vieții mele!"

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel