Andreea Bălan iubește din nou. Bărbatul care i-a furat inima este cu nouă ani mai tânăr decât artista

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Andreea Bălan
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Andreea Bălan

Andreea Bălan este pe culmile fericirii având în vedere noul său partener. De data aceasta, cântăreața și-a ales un sportiv cu nouă ani mai tânăr decât ea.

După scandalul cu George Burcea, fostul său soț și tatăl fiicelor sale, Andreea Bălan și-a făcut apariția cu un nou bărbat lângă aceasta. Diva încă este în diverse procese cu tatăl fetelor sale, iar scandalul care a ieșit în urma despărțirii a înconjurat media timp de săptămâni.

Noul iubit

Timpul petrecut cu stres a ajuns la un final, artista ar fi oficializat relația cu tenismenul Victor Vlad Cornea. Bărbatul conducea bolidul de lux al Andreei Bălan. Totodată, Vlad Cornea este cu nouă ani mai mic decât Andreea Bălan, potrivit Viva.

Vezi și: Controversă în cazul milionului de euro făcut de Andreea Bălan. Ce spun cifrele de la Registrul Comerțului

După ce s-a zvonit că ar avea o relație cu tenismenu Victor Cornea, Andreea a ținut să publice imagini cu cei doi, fapt care a confirmat zvonurile și a făcut ca relația celor doi să devină cunoscută publicului. Cel mai interesant este faptul că diva a recunoscut acum mai mult timp că frecventează meciurile acestui sport.

Acum, jurata de la Te cunosc de undeva, pare că și-a găsit liniștea alături de sportivul Victor Cornea. Bărbatul este cunoscut în lumea sportului, fiind jucător de tenis, iar pe 11 iunie a reușit să obțină în clasamentul ATP la dublu, locul 84 mondial.

Vezi și: George Burcea, apărare crâncenă în fața acuzațiilor făcute de Andreea Bălan: „Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale?”

Vezi și: George Burcea îi dă replica Andreei Bălan, după noile acuzații aduse: „Cum poate să mintă în halul ăsta?”

George Burcea încă este supărat

Nu cu mult timp în urmă, George Burcea a făcut niște declarații care au pus-o la zid pe Andreea Bălan. Scandalul dintre cei doi pare să nu o mai afecteze acum pe artistă, având în vedere noua pereche pe care și-a găsit-o.

„La nici 3 ore după ce a apărut un articol care vorbea despre faptul că am obținut ordonanță președențială pentru a-mi exercita dreptul de a vorbi la telefon cu fetele mele, mama copiilor a ieșit în presă cu cele mai veninoase și neadevărate declarații. Cât mai poate continua așa? Până unde o să se ajungă? Cât de traumatizați vor fi copiii noștri când vor afla despre tot acest război?

Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada în care eu am fost plecat în State. Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec și speră să rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine. Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor?”, a scris George Burcea pe una dintre rețelele de socializare.

Vezi și: Andreea Bălan, lovitură dură pentru George Burcea: „Uită să spună că pensia alimentară nu a plătit-o de 4 luni în condiţiile în care se laudă cu o activitate intensă în America”

Vezi și: Andreea Bălan nu l-a iertat pe Cheloo nici după 20 de ani. Ce i-a reproșat în direct: „Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută!”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel