Controversă în cazul milionului de euro făcut de Andreea Bălan. Ce spun cifrele de la Registrul Comerțului

Data publicării:
Andreea Bălan, captură video Youtube
Descriere foto: Andreea Bălan, captură video Youtube

Calculele făcute demonstrează un „mic” impediment privind economisirea sumei de un milion de euro. Chiar și cu tarifele percepute la evenimente, artistei i-ar fi fost greu să economisească această sumă despre care a afirmat contrariul.

Andreea Bălan este una dintre cele mai populare figuri publice din showbizul românesc. Aceasta a trecut prin momente foarte dificile în ultimul timp deoarece încă se află în procesul cu fostul soț, George Burcea, care și acesta la rândul său este artist, mai exact actor. Despărțirea celor doi le-a pus în lumina reflectoarelor și pe fiicele lor. Deși au avut o luptă crâncenă pentru custodie, Andreea și George nu au încetat „râca”.

Cei doi au o lungă și complicată poveste, divorțul lor fiind unul dintre cele mai mediatizate din România.

A spus că face milionul

Cu toate acestea, cu ocazia invitării Andreei în podcastul „vorba lui Jorge”, artista a declarat că a strâns un milion de euro. Pe lângă aceasta, l-a și cheltuit.

„Jorge: Ce preferi, să găsești dragostea vieții tale sau să găsești un milion de euro?

Andreea Bălan: Dragostea vieții mele. Un milion de euro, îi fac pe ăia. Am făcut milionul. L-am și cheltuit.

Jorge: L-ai și cheltuit?

Andreea Bălan: Păi da.

Jorge: L-ai și făcut la loc?

Andreea Bălan: Da, l-am făcut. În fine, am în bunuri. Casa valorează mult, mai am două apartamente, dar l-am făcut”, potrivit Cancan, extras din podcastul  „Vorba lu’ Jorge Podcast”

Vezi și: George Burcea, apărare crâncenă în fața acuzațiilor făcute de Andreea Bălan: „Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale?”

Vezi și: George Burcea îi dă replica Andreei Bălan, după noile acuzații aduse: „Cum poate să mintă în halul ăsta?”

Vezi și: Andreea Bălan, lovitură dură pentru George Burcea: „Uită să spună că pensia alimentară nu a plătit-o de 4 luni în condiţiile în care se laudă cu o activitate intensă în America”

Cifrele arată altceva

Cu toate acestea, Cancan vine cu o dezvăluire inedită despre afirmația cântăreței. Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, înregistrate din 2007 până în prezent, este greu de crezut ca ea ar fi putut avea puși deoparte 1 milion de euro.

Conform datelor susținute de sursa precizată anterior, Andreea Bălan ar reuși să strângă puțin peste 160.000 de euro pe an doar de la emisiunea unde este jurată, dar și din alte campanii publicitare. După ce plătește taxele, vedeta rămâne cu 48.000 euro pe an, iar asta înseamnă că pe lună ar avea 4000 de euro. Este greu de crezut că vedeta ar fi putut strânge milionul de euro cu aceste sume, așa cum a susținut respectiva, conform Cancan.

Vezi și: Andreea Bălan nu l-a iertat pe Cheloo nici după 20 de ani. Ce i-a reproșat în direct: „Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută!”

Vezi și: Ce spune Andreea Bălan despre a treia sarcină: „Pot să mai fac copii doar cu o mamă surogat”. Artista a făcut declarații neașteptate despre George Burcea

Vezi și: Andreea Bălan, singură în fața bolii. George Burcea nu ar fi fost alături de ea când a făcut stop-cardiac: „L-am iertat, dar a fost greu”

Tarifele Andreei Bălan

După zeci de ani în care a avut o performanță extraordinară, încă de la 12 ani, Andreea Bălan se bucură de o  foarte bună carieră. Aceasta a parcurs toate etapele profesiei și nu dă semne că ar dori să se oprească. Artista are prețuri pe măsura sa la fericitele evenimente pe care le are în „catalogul” său.

Astfel, potrivit Cancan, o singură oră pentru artistă înseamnă să scoți din buzunar cel puțin 2500 de euro. Partea cea bună este că este prevăzută și echipa sa de dansatoare în toată ecuația. Prin urmare, spectacolul este unul complet, potrivit Cancan.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel