Andreea Antonescu, lecție emoționantă, la mormântul tatălui său: „Viața nu-i despre asta”. Cum i-a influențat cariera artistică părintele său

Sursă foto: Youtube/ Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Ameritat cu Nasrin

Andreea Antonescu a venit cu noi mărturisi despre relația cu tatăl său. Nostalgia care o cuprinde pe artista și ritualul pe care îl face de două ori pe an pentru a-și aduce aminte o lecție importantă.

Andreea Antonescu este una dintre vedete cele mai cunoscute la noi în țară, mai ales dacă luăm în considerare legătura acesteia cu Andreea Bălan. Cele două au format celebra trupă Andre în adolescență și și-au făcut melodiile ascultate de o țară întreagă. Andreea Antonescu este cunoscută de fani și pentru caracterul ei sensibil și blând, vedeta fiind foarte atentă cu oamenii din jurul său. Recent, aceasta a fost invitată la podcastul lui Ameri Nasrin, acolo unde a discutat mai multe subiecte din viața acesteia. De data aceasta, subiectul a fost despre tatăl său.

Un părinte de neuitat

 

Andreea Antonescu mărturisește că tatăl său a avut un mare impact asupra vieții ei. Așa cum orice părinte ar trebui să fie în viața copiilor lui, tatăl vedetei i-a impus mai multe rigori după care să se formeze în viață. Andreea nu a înțeles întotdeauna ce i-au comunicat părinții, așa cum mulți dintre noi nu o facem până la o anumită vârstă când ne explică valurile învolburate ale vieții. Artista este foarte recunoscătoare pentru educația pe care a primit-o și nu va uita niciodată disciplina pe care i-au transmis-o părinții.

Artista a vorbit despre cum mulți dintre noi ne folosim timpul într-un mod greșit, într-un mod în care fructificăm conflictul și dezechilibrul personal. Vedeta este cuprinsă de tristețe și nostalgie când merge, ca de obicei, în fiecare an la mormântul tatălui ei și petrece câteva momente de reculegere cu gândul la acesta.

„O altă lecție pe care am învățat-o și pe care încă o învăț e momentul în care ajung la tatăl meu la mormânt și mă așez acolo și încep să vorbesc cu el. De fiecare dată, în 2 iulie, ziua în care el a murit și în 16 februarie, când ar fi fost ziua lui de naștere, eu sunt acolo. Acolo realizez pentru ce atâta răutate, atâtea energii negative, atâtea încrâncenări, atâtea orgolii, atâtea răutăți, atâtea supărări, atâtea frustrări... Pentru ce? Că uite unde ajungem. Pentru simplul motiv că avem timp. Adică avem, dar nu știm cât și din păcate nu-l fructificăm. Din păcate, stăm și ne agățăm de niște chestii, suntem supărați că nu ne-a ieșit aia și n-am făcut aia. Viața nu-i despre asta, e despre momentele astea pe care noi le trăim și cărora nu le mai dăm valoare”, a spus Andreea Antonescu, în podcast-ul lui Nasrin Ameri.

Poate ești interesat și de: Andreea Antonescu, lecția emoționantă primită de la tatăl ei: „A fost șocant pentru mine. Mă trimitea pe scenă nemachiată”. Ce încerca acesta să o învețe

Reguli nescrise

Ca fapt divers, una dintre lecțiile pe care i le-a oferit tatăl său a fost despre adevărata personalitate a unui individ și cum trebuie să se bazeze pe calitățile sale, și nu pe machiaj sau alte unelte prin care modificăm aspectul exterior.

„Erau momente în care tata mă trimitea pe scenă nemachiată, de tot. Îmi spunea „Tu ești la fel de tare, sau dacă nu ești, trebuie să fii, dincolo de această caroserie. Andreea, caroseria se strică, se duce, sunteți femei. Indiferent de ce pui pe tine sau nu, tu trebuie să te ridici sau să cobori la un anumit nivel. Ești capabilă să faci asta?”. A fost șocant pentru mine prima dată. Când am intrat în scenă și era Andreea lângă mine, iar Andreea era plină de sclipiciuri, iar eu nu aveam absolut nimic. Știi care era lucrul pe care l-am făcut? M-am ambiționat atât de tare și am dat de trei ori mai mult din mine pentru a putea suplini acel make-up. Realitatea este una singură- e o caroserie, se duce.”, a mai adăugat artista.

 

Poate ești interesat și de: Andreea Antonescu: Medicii au spus că nu voi putea duce o sarcină până la final”. Boala cu care a fost diagnosticată în copilărie

 

Poți viziona podcastul integral aici: 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 02 iun 2023, 18:30 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience