Anca Țurcașiu, declarație profundă pentru fani, după un „șoc emoțional puternic”: „Am apelat la ajutor...”

Data publicării:

Anca Țurcașiu a venit cu o declarație care a stârnit curiozitatea fanilor ei. Ce spune vedeta despre șoocul emoțional suferit recent.

Anca Țurcașiu este una dintre vedetele din România, fiind o cântăreață foarte apreciată de publicul său. Ea este și o familistă convinsă și, deși a divorțat de soțul său după 22 de ani de căsnicie, ea mai are doi bărbați importanți în viața ei, tatăl și fiul ei. După cum a mai prezentat și ea, cauza divorțului a fost din lipsa acordării de atenție de sine, lucru care a făcut-o pe vedetă să-și dorească mai mult timp pentru ea. Deși mai vorbește despre nefericitul episod al divorțului, Anca Țurcașiu a mai precizat, recent, că  a avut un adevărat șoc emoționant.

Vezi și: Anca Țurcașiu, urare specială pentru cel mai important bărbat din viața sa: „E cel pe care-l iubesc definitiv”

Vezi și: Anca Țurcașiu, disciplină de soldat. Cum se menține în formă, la 53 de ani: „M-am îngrășat 10 kilograme după ce am intrat la menopauză”

Vezi și: Anca Țurcașiu, noi provocări în instanță. Vedeta trebuie să scoată bani din buzunar

Declarația Ancăi Țurcașiu

Acest mesaj a fost însoțit și de o poză pe care a postat-o pe rețele de socializare, acolo unde le-a transmis fanilor un mesaj profund.

„Toată lumea îmi spune că m-am reinventat. Da, am reușit să mă regăsesc, după un șoc emoțional puternic, m-am înălțat, am zâmbit, am depășit greul, acceptând ce mi-a oferit viața, am apelat la ajutorul celor dragi care mi-au fost alături. Putem. Eu pot orice. Trecem pe aici atât de repede, încât trebuie doar să avem grijă de noi. Să facem din fiecare zi o bucurie!
Așadar, ține doar de alegerile noastre din viața asta ca să putem fi bine, fericiți!
Nu pierdeți TIMPUL! Cel mai prețios dar.... Vă îmbrățișez! Noapte bună!
AVEȚI GRIJĂ DE VOI!”,a  fost mesajul Ancăi în online.

Vezi și: Anca Țurcașiu s-a redescoperit după divorț. Greșelile pe care le-a conștientizat în timpul căsniciei: „M-am mobilizat dintr-o cădere gravă”

Vezi și: Anca Țurcașiu nu mai bea apă „normală” de ani de zile. Cu ce se hidratează vedeta: „O beau, mă spăl cu ea, gătesc cu ea”

Vezi și: Florin Piersic Jr, comentariu controversat la adresa Ancăi Țurcașiu: „Eu am un astfel de...”

Ce i-au răspuns fanii

Vezi și: Anca Țurcașiu și-a etalat silueta perfectă la plajă. Actrița a optat pentru un costum de baie îndrăzneț: „Corp de topmodel”

Vezi și: Anca Țurcașiu, rețetă de dietă. Paste de năut cu creveți și sos de roșii: „Încercați și voi, pentru că este o rețetă extraordinară”

Mesajul vedetei nu a fost neînsoțit și de comentariile fanilor, care în mare parte au felicitat-o pentru ținuta superbă și atitudinea pe care o are de fiecare dată când se afișează în public. Deși mesajul nu este îndreptat concret către fosta căsnicie, această idee este sugerată, având în vedere că vedeta își sfătuiește fanii să acorde mare importanță timpului, dat fiind că e cel mai important „dar”.

Câteva dintre mesajele fanilor ei au fost:

„Ești o superbă doamnă”,a  spus unul dintre internauți.

„Ești minunată! Super rochița, de unde este?”, a mai întrebat un alt fan.

„Ai o putere extraordinară și o tenacitate asemenea!!! Ai putea să devii coach, aș fi prima înscrisă!!!”, a încheait o altă fană.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel