Anca Țurcașiu, disciplină de soldat. Cum se menține în formă, la 53 de ani: „M-am îngrășat 10 kilograme după ce am intrat la menopauză”

Data actualizării: | Data publicării:

Anca Țurcașiu dezvăluie cum se menține în formă. Vedeta face mult sport și multe sacrificii pentru a-și menține silueta, dezvăluind că gena nu o ajută neapărat, provenind dintr-o familie de „plinuți”

Anca Țurcașiu mărturisește că are o tărie de fier atunci când își propune ceva. Vedeta a avut perioade în care se lipsea de somn, doar pentru a putea ieși la alergat. Această ambiție este o caracteristică generală a vedetei, care de peste 30 de ani are un stil de viață sănătos și reușește să-și mențină silueta impecabilă. 


„Am o disciplină și o motivație când vine vorba despre a face lucruri demnă de un soldat. Stau toată vara pe litoral de 30 de ani, lucrez acolo. Într-o vară mi-am impus ca în fiecare dimineață, cu toate că adorm foarte târziu, în jur de 1:00-2:00, nu contează, să mă trezesc la 7:00 și la 7:05 să fiu pe plajă pentru 6-7 kilometri de mers alert. Am făcut asta în fiecare zi timp de 3 luni. Nu conta că mi-era rău”, a povestit Anca Țurcașiu, în podcastul Adinei Alberts.

 

 


Vedeta a cunoscut disciplina și gustul pentru mișcare în copilărie, când făcea atletism de performanță. Acum, la 53 de ani, ea găsește în sport un aliat, atât pentru siluetă, cât și pentru sănătatea generală. Odată instalată menopauza, vedeta s-a trezit și cu un număr mare de kilograme în plus, de care însă a scăpat ușor, prin sport și atenție la alimentație. 


„Acest sport de performanță de opt ani de zile m-a dus unde sunt acum. Am un stil de viață de la care nu mă abat. Am niște rigori. Natural nu sunt slabă, vin dintr-o familie de oameni plinuți bine. (…) Eu cred foarte mult în genă. Trebuie să fac niște eforturi foarte mari. După ce am intrat la menopauză a fost o nebunie, am pus 10 kg pe mine. E ceva ce nu poți să controlezi”, a mai explicat Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu este vegetarian de peste 30 de ani

 

 

 

Vedeta a devenit vegetarian în urmă cu peste 30 de ani, fiind o alegere simplă pentru ea: nu-i plăcea carnea. Acum, alimentația ei este bazată pe legume, fructe, cereale, iar uneori mai adaugă pește și ouă în meniu. 

„La 20 de ani am renunțat să mănânc carne. Sunt o persoană căreia nu i-a plăcut carnea. Când am plecat de-acasă nu am mai mâncat natural. După ce am intrat la menopauză am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, ceva cumplit. Mi-a ieșit o analiză foarte proastă. M-am dus la mai mulți medici, iar doi dintre ei mi-au zis să renunț la carne și lactate. Deci nu mănânc carne, nu mănânc lactate”, a mai declarat Anca Țurcașiu, în același podcast.


Alimentele preferate ale vedetei


 „Îmi place să mănânc spanac, linte, hummus, salate, semințe, avocado. Raportarea mea la mâncare este total diferită. Nu mai mănânc zahăr, nu mai mănânc făinoase, nu mai mănânc fructe. Am început să mănânc din ce în ce mai puțin. Mă simt foarte bine, sunt în formă și am energie multă, nu iau suplimente”, a încheiat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel