Anca Țurcașiu și-a etalat silueta perfectă la plajă. Actrița a optat pentru un costum de baie îndrăzneț: „Corp de topmodel”

Data publicării:
Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu pare că se bucură din plin de vremea de afară, iar fotografiile din mediul online confirmă acest lucru. 

Anca Țurcașiu reprezintă pentru toată lumea un exemplu demn de urmat, când vine vorba de un stil de viață cât mai sănătos și de o siluetă impecabilă. Chiar dacă vedeta recunoștea recent că nu întotdeauna a acordat o atenție atât de mare corpului său, cu timpul, actrița a început să conștientizeze importanța unei îngrijiri cât mai amănunțite, astfel încât în ziua de astăzi pare că a dezvăluit elixirul tinereții. Are 53 de ani, însă arată puțin peste 30, întrucât nu doar că are o față perfectă, care e ținută departe de orice rid, dar se poate mândri și cu o siluetă exemplară, pe care o expune întotdeauna în diferite ținute mulate, semn că este tare mândră de forma sa din prezent. Mai mult, după o perioadă plină de proiecte pe toate planurile, îndrăgita actriță și-a luat câteva zile libere pentru a le petrece la malul mării, acolo unde a trecut și „proba costumului de baie”.

Aceasta s-a afișat direct de pe plajă, într-un costum întreg, dar cu un decolteu amețitor, care a captat imediat privirile fanilor care o urmăresc.

„Foarte frumoasă. Superb corp. Bravo”

„Wow, ce frumusețe sexi și ce corp de topmodel”

„Superbe forme”

„Ești minunată.”, au fost doar câteva dintre aprecierile primite de Anca Țurcașiu de la fani. 

VEZI și: Anca Țurcașiu, rețetă de dietă. Paste de năut cu creveți și sos de roșii: „Încercați și voi, pentru că este o rețetă extraordinară”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

A făcut mereu sport

Chiar dacă spune că nu mereu a fost atentă, când vine vorba de mâncare, sportul i-a fost mereu în sânge. Cariera i-a impus mereu un număr de kilograme fix, astfel încât Anca Țurcașiu nu și-a permis niciodată să dea greș, din acest punct de vedere.

„Sportul m-a ajutat să mă întrețin. Eu am făcut și sport de performanță, în copilărie. Sunt niște lucruri pe care le-am dobândit. Plus disciplina meseriei, pentru că, a fi actor înseamnă să fii foarte disciplinat și foarte coerent în ceea ce faci. Nu ai voie să te lași pe o ureche, pentru că nu mai încapi în rochii după. Mi s-a întâmplat o dată într-un musical, jucam în musicalul Rebeca, la Teatrul Național de Operetă și cabiniera mea încerca să îmi tragă fermoarul la corset și nu știam ce să-mi mai strâng ca să-l poată închide și mă tot plângeam că m-am îngrășat. Și ea, ca să fie drăguță, îmi spunea că sunt doar puțin balonată. Nu ai voie, pentru că trebuie să încapi în ținutele alea. Nu poți să-ți schimbi rochiile de la „Mamma Mia”, din trei în trei luni. E absolut normal ca atunci când joci un personaj, trebuie să păstrezi caracteristicile lui. Fac sport de cinci, șase ori pe săptămână”, a declarat Anca Țurcașiu recent pentru Spectacola.

Citește și: Afecțiunea cu care a fost diagnosticată Anca Țurcașiu: „Mi-a ieșit o analiză destul de proastă” Ce interdicții i-au pus medicii

Ce vicii are actrița

Cu toate acestea, Anca Țurcașiu recunoaște că este departe de a fi perfectă. Aceasta are și câteva vicii, la care n u poate renunța.

„Ba da, am vicii, am mai spus asta. Am fost fumătoare toată viața, deci nu sunt perfectă. Ar trebui să elimin asta, știu. Un pahar cu vin roșu sec, din când în când, se adaugă la plăcerile mele nevinovate.”, a mai declarat Anca Țurcașiu, potrivit viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel