Anca Țurcașiu, noi provocări în instanță. Vedeta trebuie să scoată bani din buzunar

Data publicării:
Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, cunoscuta cântăreață română, se află într-o situație dificilă în ceea ce privește procesul său în instanță. Vedeta se confruntă cu obstacole financiare, fiind nevoită să facă cheltuieli suplimentare pentru a continua demersurile legale.

Anca Țurcașiu acționează în instanță fostul soț pentru împărțirea averii după divorțul lor din urmă cu trei ani. Cântăreața și medicul Cristian Georgescu, care au avut o căsnicie de 22 de ani, se confruntă acum cu probleme legale în legătură cu bunurile acumulate în timpul relației lor. Cu toate că au încercat să ajungă la un acord, cei doi nu au reușit să găsească un consens, ceea ce a dus la decizia Ancăi de a-l da în judecată pe fostul ei soț.

Vezi și: Anca Țurcașiu s-a redescoperit după divorț. Greșelile pe care le-a conștientizat în timpul căsniciei: „M-am mobilizat dintr-o cădere gravă”

Vezi și: Cum se simte fiica actorului Alex Conovaru, după ce a fost diagnosticată cu o boală rară: "A fost salvată" Tânăra fost operată în America

A cerut ajutor public

Totuși, procesul întâmpină dificultăți, deoarece cântăreața se confruntă cu anumite proceduri legale și trebuie să plătească o taxă de timbru. În încercarea de a obține asistență judiciară gratuită, Anca a depus o cerere, însă aceasta a fost respinsă de către magistrați. Potrivit legii, persoanele care beneficiază de ajutor public judiciar sunt cele cu un venit net lunar mediu pe membru de familie sub 300 de lei, iar cei cu un venit între 300 și 600 de lei primesc asistență de la stat în proporție de 50%., notează Spynews.

"Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea de reexaminare formulată de petenta Turcașiu Anca Mihaela, ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părăilor prin mijlocirea grefei instanței astăzi, 09.06.2023.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)"

Vezi și: Cum a slăbit cumnata Andrei Măruță 30 de kilograme. Metoda care a ajutat-o să aibă o siluetă de invidiat: "Am renăscut"

Vezi și: Anca Țurcașiu nu mai bea apă „normală” de ani de zile. Cu ce se hidratează vedeta: „O beau, mă spăl cu ea, gătesc cu ea”

Nu e prima oară

Anca Turcașiu se confruntă cu noi cheltuieli legate de procesul cu fostul soț, fiind nevoită să plătească taxa de timbru pentru a continua demersurile legale. Aceasta nu este prima dată când vedeta deschide un proces împotriva fostului partener, iar în trecut a depus o cerere pentru "asigurare dovezi", o procedură urgentă care vizează conservarea unor probe importante înainte ca acestea să dispară sau să devină greu de administrat. Cu toate acestea, magistrații au respins cererea, considerând că aceasta nu mai este necesară, și i-au impus vedetei să suporte cheltuielile de judecată în valoare de 1785 lei. Astfel, Anca Turcașiu se vede nevoită să scoată bani din buzunar pentru a-și continua lupta legală, potrivit Spynews.

Vezi și: Victor Rebengiuc se retrage din treatru. Anunțul făcut cu ochii în lacrimi: „Trupul nu-mi mai permite”

Vezi și: Anca Țurcașiu și-a etalat silueta perfectă la plajă. Actrița a optat pentru un costum de baie îndrăzneț: „Corp de topmodel”

Vezi și: Anca Țurcașiu, rețetă de dietă. Paste de năut cu creveți și sos de roșii: „Încercați și voi, pentru că este o rețetă extraordinară”

Vezi și: Anca Țurcașiu, adevărul despre mariajul cu Cristian Georgescu. Marele regret al artistei: „Veneam acasă noaptea, găteam, căram, fugeam, ziceai că sunt nebună”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel