Florin Piersic Jr, comentariu controversat la adresa Ancăi Țurcașiu: „Eu am un astfel de...”

Data publicării:
Florin Piersic Jr, Anca Țurcașiu/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Florin Piersic Jr, Anca Țurcașiu/ sursa foto Instagram

Florin Piersic Jr a reacționat la una dintre fotografiile postate de Anca Țurcașiu în mediul online.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai active persoane publice pe rețelele de socializare, acolo unde-i place să-și țină fanii la curent cu toate lucrurile pe care le face în viața de zi cu zi. Într-una dintre postările făcute pe Instagram, vedeta își anunța urmăritorii de faptul că va da curând startul unor cursuri destinate adolescenților, care vor avea parte de cele mai bune indicații și sfaturi din partea actriței. În fotografia cu pricina, vedeta purta o rochie neagră, mulată pe corp și cu un decolteu amețitor. În timp ce fanii îi admirau silueta perfectă, Florin Piersic Junior a stârnit un val de reacții, printr-un comentariu destul de controversat și neînțeles de mulți.

„Eu am un astfel de tron la toaletă ”, a scris acesta, la fotografia Ancăi Țurcașiu.

Chiar dacă fanii l-au contrazis, mulți dintre ei neînțelegând această remarcă, actrița a ales să-i răspundă prin intermediul unui emoji care râde. 

Cu toate acestea, alți internauți au sărit în număr cât mai mare să o complimenteze pe actrița, care arată cu adevărat fabulos: „Sunteți foarte frumoasă și arătați splendid” / „Frumoasă şi fascinantă!” / „Ești minunată, ca de obicei!”, sunt doar câteva dintre complimentele primite de îndrăgita actriță. 

Citește și: „Nu m-am îngrijit toată viața mea”. Anca Țurcașiu, secretul frumuseții, la 53 de ani: „M-am regăsit și am grijă foarte mult de sufletul meu” VIDEO

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Anca Țurcașiu, vegetariană de peste 20 de ani

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anca Țurcașiu este vegetariană de peste 20 de ani. Aceasta ar putea fi și „rețeta” artistei, care o ajută să se menține impecabil în formă. 

„N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea”, a spus Anca Țurcașiu, la PRO TV.

Nu a fost greu să renunțe la produsele pe bază de carne, întrucât Anca Țurcașiu spune că niciodată nu a fost atrasă de aceste preparate. După ce a văzut faptul că analizele sunt în favoarea ei, aceasta a continuat cu acest stil de viață.

„Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil”, a mai mai spus artista. 

VEZI și: Rețeta de omletă cu leuștean făcută de Anca Țurcașiu: „Bunica mea îmi pregătea asta, merită încercat. O aromă foarte interesantă”

Cum arată meniul Ancăi Țurcașiu

Vedeta spune că meniul ei zilnic este destul de bogat și include până la 5 mese, dintre care două sunt gustări. Totuși, de pe lista sa lipsesc prăjelile, dulciurile sau alimentele prea grase.

„Am o singură masă mai consistentă, la care mănânc o salată bogată, cu de toate. Am grijă să am în frigider câte puțin din toate, legume, semințe și ton sau alt pește. Prepar la prânz un castron mare de salată. Durează zece minute. În rest, mă descurc cu alte gustări, fructe, etc. Mâncare multă, la ore fixe. Mic dejun consistent, gustare la ora 11:00, masa de prânz la 13:00 – 14:00, gustare la 16:00 și ultima masă la 17:00. Mănânc 5 mese pe zi. Orice medic îți spune: mănânci și slăbești. Dar trebuie să știi ce să mănânci, cât să mănânci și cum. Nimic prăjit, nimic gras, nimic dulce, nimic sărat. Am eliminat complet grăsimile. Cașcavalul și telemeaua nu mai există pentru mine”, a încheiat aceasta.

Citește și: Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani: „Am fost interzisă pe postul TV 3 luni”. Imaginea care a uimit fanii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel