Anca Țurcașiu nu mai bea apă „normală” de ani de zile. Cu ce se hidratează vedeta: „O beau, mă spăl cu ea, gătesc cu ea”

Anca Țurcașiu dezvăluie că nu mai bea apă din comerț de ani de zile. Artista are o formulă aparte pentru hidratare.

Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, reușește să uimească prin modul în care arată. Vedeta a dezvăluit, recent, că abia după divorț a început să aibă grijă de ea și că se descoperă ca femeie.

Tot recent, artista a dezvăluit că nu mai consumă apă din comerț de ceva timp, după ce a descoperit un tip de apă alcalină, despre care spune că ar avea o mulțime de beneficii. 

 

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. O apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea”, a mărturisit Anca Țurcașiu, potrivit click.ro.

 

Artista a ajuns la aceeași greutate din adolescență

La 52 de ani, vedeta se bucură de o siluetă impecabilă și spune că a ajuns la greutatea din adolescență. Artista este vegetarian de mulți ani, iar după divorț a ajuns să facă sport de cinci ori pe săptămână. 

„Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte.

Obsesia pe care am avut-o toată viaţa, născută fiind din doi părinţi destul de graşi, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav.Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 cm”, a mai mărturisit Anca Țurcașiu anul trecut, potrivit Ciao.

 

 

Anca Țurcașiu are un adevărat ritual de bronzare

Într-un interviu pentru Spectacola, artista a mărturisit că toată vara o va petrece la mare, unde va întreține atmosfera într-un local de lux. Astfel că am întrebat-o cum se protejează de sore și care este secretul bronzului perfect.

„Stau la soare doar după ora 4 sau până în ora 10. Dacă stai până în ora 10 și după ora 4, nu ai nevoie de nicio protecție și atunci mă bronzez cât mai corect și rămâne și bronzul acolo, pentru că nu este pielea agresată de către soare”, ne-a mărturisit artista. 

Anca Țurcașiu: Acum am început să am grijă de mine, m-am regăsit și am grijă foarte mult de sufletul meu, încerc să-i dau hrană în fiecare zi

 

Mai mult, vedeta spune că nu are prea multe secrete de frumusețe și că abia acum învață să își îngrijească trupul, dar și sufletul. 

„Nu m-am îngrijit toată viața mea. Niciodată nu am avut grijă de mine. Am călărit drumurile patriei cu bagajele în spinare, până la 3 dimineața, toată viața mea. Nu am avut grijă de mine, recunosc. Acum am început să am grijă de mine, m-am regăsit și am grijă foarte mult de sufletul meu, încerc să-i dau hrană în fiecare zi. Frumusețea vine din atitudine, vine din expresie, din fericire. Un om fericit este frumos întotdeauna”, a mai spus vedeta.

 

 

Face sport de 5 ori pe săptămână

„Sportul m-a ajutat să mă întrețin. Eu am făcut și sport de performanță, în copilărie. Sunt niște lucruri pe care le-am dobândit. Plus disciplina meseriei, pentru că, a fi actor înseamnă să fii foarte disciplinat și foarte coerent în ceea ce faci. Nu ai voie să te lași pe o ureche, pentru că nu mai încapi în rochii după. Mi s-a întâmplat o dată într-un musical, jucam în musicalul Rebeca, la Teatrul Național de Operetă și cabiniera mea încerca să îmi tragă fermoarul la corset și nu știam ce să-mi mai strâng ca să-l poată închide și mă tot plângeam că m-am îngrășat. Și ea, ca să fie drăguță, îmi spunea că sunt doar puțin balonată. Nu ai voie, pentru că trebuie să încapi în ținutele alea. Nu poți să-ți schimbi rochiile de la „Mamma Mia”, din trei în trei luni. E absolut normal ca atunci când joci un personaj, trebuie să păstrezi caracteristicile lui. Fac sport de cinci, șase ori pe săptămână”, a mai spus aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 07 iul 2023, 07:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience