Anamaria Prodan nu ar fi trecut peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Mesajele controversate ale impresarei

Anamaria Prodan a afișat un comportament care dă de bănuit în privința despărțirii de celebrul antrenor. Ce a spus vedeta, ce dă de gândit fanilor ei.

Anamaria Prodan a fost implicată în ultimul timp în foarte multe proiecte , iar despărțirea de Laurențiu Reghecampf a fost o lovitură grea pentru impresara care muncește neobosită la prosperitatea familiei sale. După celebrarea fiului lor, Bebeto, și lipsa lui Reghecampf de la ziua sa de naștere, Anamaria Prodan a venit cu mesaje controversate pe rețelele de socializare, neștiindu-se dacă acestea sunt îndreptate către fostul partener sau nu.

Vezi și: Anamaria Prodan, mesajul adresat lui Reghecampf după ce a lipsit de la ziua lui Bebeto: „Ușa e deschisă”

Vezi și: Flavius Nedelea, primele declarații după ce s-a cuplat cu Iulia Sălăgeanu: ”Nu am făcut ceva greșit”

Vezi și: Anamaria Prodan, primele declarații după mesajele antisemite ale fiului lui Reghecampf. Tânărul a fost pus la zid de organizații internaționale /FOTO

Vezi și: Anamaria Prodan, prima reacție după ce fostul iubit, Flavius Nedelea, s-a cuplat cu Iulia Sălăgean: „Cum să comentez eu alegerile lui?”

Ce înseamnă mesajele controversate ale impresarei

De mai multe ori, impresara a declarat în presă că a trecut peste despărțirea de celebrul antrenor, însă ultimele mesaje postate de aceasta par să contrazică declarațiile acesteia, sugerând o posibilă reamintire a momentului despărțirii.

„Un bărbat adevărat nu iubește un milion de femei, ci o singură femeie într-un milion de feluri”, a fost primul mesaj din partea impresarei, în mediul online, putând fi o aluzie la infidelitatea de care a dat dovadă Reghecampf de-a lungul relației lor.

Vezi și: Flavius Nedelea și Iulia Sălăgean formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cum s-a afișat fostul iubit al Anamariei Prodan cu blondina/ FOTO

Vezi și: Anamaria Prodan, actriță într-un film de comedie: „Tot ce fac în viața asta ridic la rang de artă”. Bebeto face și el parte din producție

Apoi, Anamaria Prodan a continuat prin a spune „Când Dumnezeu îți dă un nou început, nu repeta vechile greșeli”.

„Să nu fii niciodată un prizonier al trecutului. A fost doar o lecție, nu o pedeapsă pe viață.”, a fost cel mai recent mesaj al divei.

De asemenea, Anamaria Prodan a mai precizat cu alte ocazii, în trecut, cât de mult a afectat-o evenimentul despărțirii și al infidelității de care a dat dovadă fostul partener, deși aceștia au ales să mențină relații amicale pentru binele copiilor lor.

„Nici el nu va putea trece niciodată. (n.r. peste relația cu ea)”, spunea Anamaria Prodan, cu câteva sătptămâni în urmă, potrivit Libertatea.

Devenise foarte popular, la un moment dat, și tatuajul șters al impresarei , care l-a îndepărtat pe Reghecampf de pe spatele ei, lăsându-l „în urmă”. Acest detaliu poate arăta o altă încercare a vedetei de a uita cât mai repede momentele neplăcute din viața sa în legătură cu celebrul antrenor.

Cum îi ține ușa deschisă lui Reghecampf

Cu toate că a fost un scandal imens între cei doi, au ales să-și țină ușile deschide pentru binele copiilor. Cu ultima ocazie, și anume de acum câteva zile, când a fost sărbătorită ziua de naștere a lui Bebeto, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj direct tatălui copiilor ei:

„Ușa casei noastre este deschisă mereu pentru el când vine vorba de copii”, a declarat impresara, pentru Click!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 30 aug 2023, 15:41 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience