Anamaria Prodan, mesajul adresat lui Reghecampf după ce a lipsit de la ziua lui Bebeto: „Ușa e deschisă”

Sursă foto: Instagram/ Anamaria Prodan
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a avut câteva cuvinte de spus pentru Reghecampf, având în vedere că acesta a lipsit de la ziua de naștere a propriului său fiu.

Anamaria Prodan s-a întors de curând din SUA, de la sora sa pentru a îl celebra pe fiul său, Bebeto, pe numele său real Laurențiu Reghecampf Junior, deoarece va împlini 15 ani pe 31 august. Impresara și-a aniversat fiul în avans deoarece aceasta va fi în cantonament pe data respectivă. El a fost serbat de colegii săi, din echipa de fotbal.

Laurențiu Reghecampf și familia Prodan s-au confruntat cu probleme majore de „imagine” după mesajele antisemite spuse de fiul de 22 de ani, Luca, în timp ce stătea la tatăl său. Atât Anamaria Prodan, cât și Reghecampf au intervenit pentru a clarifica situația, deși a fost prea târziu deoarece mesajele date de fiul lui au devenit virale pe internet, atrăgând și atenția unei organizații internaționale

De ce a fost serbat în avans

Vedeta a vorbit despre eveniment și a lămurit publicul în privința sărbătoririi în avans a juniorului. Majoritatea invitaților au fost colegii de echipă ai lui Bebeto. De asemenea, una dintre cele mai mari realizări pe acest an pentru micul Reghe a fost participarea în filmul „Complotul Bonelor”, un film în care joacă și Anamaria Prodan.

La momentul respectiv, Anamaria Prodan a făcut și o declarația pe internet pentru fiul său, odată cu celebrarea în avans a vârstei de 15 ani:

„Fiul meu,
Mi-am închis ochii pentru o clipă și dintr-o dată în locul băiatului meu a apărut un bărbat. Poate că nu mai pot să te port acum în brațe, dar te voi purta mereu în inima mea. Mi-ai oferit atât de multe motive să fiu mândru de omul în care te-ai transformat, dar cel mai mândru moment pentru mine este să le spun altora că tu ești FIUL MEU. Te iubesc acum și pentru totdeauna.”,a  spus Anamaria Prodan, pe platformele de socializare.

Vezi și: Anamaria Prodan, primele declarații după mesajele antisemite ale fiului lui Reghecampf. Tânărul a fost pus la zid de organizații internaționale /FOTO

Vezi și: Anamaria Prodan, prima reacție după ce fostul iubit, Flavius Nedelea, s-a cuplat cu Iulia Sălăgean: „Cum să comentez eu alegerile lui?”

Vezi și: Anamaria Prodan, actriță într-un film de comedie: „Tot ce fac în viața asta ridic la rang de artă”. Bebeto face și el parte din producție

„L-am sărbătorit pe Bebe în avans cu băieții din echipă, pentru că pe 31 august, când e ziua lui de fapt, are meci în deplasare și va fi în cantonament . Așa că am făcut un party mare la noi acasă. Băieții s-au distrat de minune, au făcut și baie! A fost frumos!

Laur junior a primit tot ce și-a dorit: ghete de fotbal, echipament și un tort cu „Complotul bonelor”. Sunt cele mai mari realizări ale lui anul acesta: filmul și fotbalul!”, a declarat impresara, pentru Click!

Vezi și: Anamaria Prodan, mândră de fiica ei, Sarah Dumitrescu. Echipa de baschet românească a învins reprezentanta Congo la Jocurile Francofoniei

Vezi și: Anamaria Prodan, declarații usturătoare la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „O să ajungi să regreți acea persoană și să mori neica nimeni pe stradă”

Vezi și: Anamaria Prodan îndură chinuri pentru a-l îndepărta pe Reghecampf: „Am închis încă un subiect”

Reghe a lipsit

Cu toate acestea, petrecerea a avut loc la Snagov, iar din câte s-a putut observa, tatăl lui Reghe Jr. nu a fost prezent pentru a îl sărbători pe fiul său. De aceea, întrebată de jurnaliști despre acest aspect, Anamaria Prodan a fost foarte clară:

„Sunt convinsă că Laurențiu va trece cu siguranță pe 31 august să-l vadă pe Bebe de ziua lui. Ușa casei noastre este deschisă mereu pentru el când vine vorba de copii”, a mai declarat impresara, pentru sursa menționată.

Astfel, impresara lasă de înțeles că antrenorul de fotbal își va vizita fiul în timp ce este în cantonament.

Vezi și: Anamaria Prodan i-a mai iertat infidelitatea lui Reghecampf, în trecut: „Plângea. Își cerea iertare!”

Vezi și: Anamaria Prodan, critici la adresa lui Cătălin Măruță, după ce a divorțat de Laurențiu Reghecamp. Ce a enervat-o pe impresară: „Sunt niște limite peste care niciodată nu ai cum să treci”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 29 aug 2023, 19:47 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience