Anamaria Prodan, prima reacție după ce fostul iubit, Flavius Nedelea, s-a cuplat cu Iulia Sălăgean: „Cum să comentez eu alegerile lui?”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, foto Facebook
Descriere foto: Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, foto Facebook

Anamaria Prodan a făcut primele declarații după ce Flavius Nedelea s-a cuplat cu Iulia Sălăgean.

Flavius Nedelea este într-o nouă relație, după despărțirea de Anamaria Prodan. Nimeni nu se aștepta, în schimb, ca fostul iubit al impresarei să formeze un nou cuplu alături de Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi.  Recent, cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat împreună, în timp ce luam cina în oraș. În dreptul fotografiei, fostul iubit al Anameriei Prodan a scris: „A mea”.  Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat pe cei doi pentru relație.

„Tare frumosi sunteti impreuna. Ai facut o alegere deosebita, Flavius! Julie esti minunata, nici nu ma asteptam la altceva, felicitari”/ „Multa intelegere si fericire sa aveti!! O pereche splendida!!”/ „Flavius,sper să o respecți și să o iubești pe aceasta femeie superba pt ca merita pe deplin!!! Sunteți tare frumoși împreuna!!!!”/ „Meriti din plin femeie frumoasa și minunata!Doamne Ajuta ”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce fostul iubit, Flavius Nedelea, s-a cuplat cu Iulia Sălăgean

Anamaria Prodan a făcut și primele declarații după ce fostul iubit și-a găsit fericirea în brațele Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Impresara a declarat  că Flavius Nedelea este bunul său prieten și se bucură din suflet pentru el și merită să fie fericit. 

„Flavius este prietenul meu pe viață. Cum să comentez eu alegerile lui? Mai ales când vine vorba despre partenerele lui. Mă bucur pentru el dacă este fericit.

Mă bucur pentru reușitele lui. Îi doresc toată fericirea din lume! Este un om minunat și merită să fie fericit!”, a declarat Anamaria Pordan, în exclusivitate pentru Click!

Carmen Harra, motivul pentru care nu a durat relația Anamariei Prodan cu Flavius Nedelea

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan radia de fericire și declara că este mai împlinită ca oricând, la brațul noului ei partener de viață. Chiar dacă îl caracteriza a fi un „om minunat” pe Flavius Nedelea sau un bărbat  care „nu a trăit între amante”, făcând o aluzie subtilă la fostul partener de viață, se pare totuși că fericirea nu durează o eternitatea, iar cei doi și-au spus deja „adio”. Cel care a dat vestea neașteptată a fost chiar bărbatul, care spune că deși relația de dragoste dintre ei doi s-a încheiat, cea de prietenie va rămâne în continuare una specială.

Acum, Carmen Harra a explicat motivul pentru care relația dintre cei doi nu a funcționat. Celebra clarvăzătoare susține că impresara nu era încă vindecată de mariajul cu Laurențiu Reghecampf și în acest fel nu avea cum să țină un alt om lângă ea. 

"Vreau să explic pentru toată lumea, când treceți printr-un divorț zdruncinător, care te afectează emoțional, ea a fost și pusă public să treacă prin asta, în fața a milioane de oameni care au analizat-o. Ea este o fată extraordinară, este o frumoasă, o războinică, o luptătoare, dar fiecare dintre noi, când trece printr-o separare, nu își găsește corespondentul de viață a doua zi. Trebuie să treacă o perioadă să te vindeci. Ea nu s-a vindecat încă. Atunci când ești vindecat, poți să aduci în viața ta pe cineva care să rămână cu tine. Ea atrage relații pasagere și este foarte normal, psihologic, să se întâmple asta", a mărturisit Carmen Harra, la WOWnews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel