Flavius Nedelea, primele declarații după ce s-a cuplat cu Iulia Sălăgeanu: ”Nu am făcut ceva greșit”

Sursa foto: Flavius Nedelea și iulia Sălăgean, instagrama
Descriere foto: Sursa foto: Flavius Nedelea și iulia Sălăgean, instagrama

Flavius Nedelea a făcut primele declarații, după ce s-a afișat cu fosta soție a lui Alex Bodi. 

Flavius Nedelea este într-o nouă relație, după despărțirea de Anamaria Prodan. Nimeni nu se aștepta, în schimb, ca fostul iubit al impresarei să formeze un nou cuplu alături de Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi.  Recent, cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat împreună, în timp ce luam cina în oraș. În dreptul fotografiei, fostul iubit al Anameriei Prodan a scris: „A mea”.  Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat pe cei doi pentru relație.

Flavius Nedelea, primele declarații după ce s-a cuplat cu Iulia Sălăgeanu

Flavius Nedelea suține că este un bărbat asumat și întotdeauna susține tot ceea ce face. Totodată, fostul iubit al Anamariei Prodan recunoaște că este fericit în relația cu Iulia și că se înțeleg extraordinar de bine. 

”Eu întotdeauna susțin ceea ce spun, ceea ce fac. Avem o relație, ne înțelegem extraordinar. Nu mai e nevoie să recunosc, pun o poză cu noi doi, o țin de mână, suntem împreună. Nu am făcut ceva greșit ca să nu recunosc.”, a declarat Flavius Nedelea, la Antena Stars.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce fostul iubit, Flavius Nedelea, s-a cuplat cu Iulia Sălăgean

Anamaria Prodan a făcut și primele declarații după ce fostul iubit și-a găsit fericirea în brațele Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Impresara a declarat  că Flavius Nedelea este bunul său prieten și se bucură din suflet pentru el și merită să fie fericit. 

„Flavius este prietenul meu pe viață. Cum să comentez eu alegerile lui? Mai ales când vine vorba despre partenerele lui. Mă bucur pentru el dacă este fericit.

Mă bucur pentru reușitele lui. Îi doresc toată fericirea din lume! Este un om minunat și merită să fie fericit!”, a declarat Anamaria Pordan, în exclusivitate pentru Click!

Carmen Harra, motivul pentru care nu a durat relația Anamariei Prodan cu Flavius Nedelea

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan radia de fericire și declara că este mai împlinită ca oricând, la brațul noului ei partener de viață. Chiar dacă îl caracteriza a fi un „om minunat” pe Flavius Nedelea sau un bărbat  care „nu a trăit între amante”, făcând o aluzie subtilă la fostul partener de viață, se pare totuși că fericirea nu durează o eternitatea, iar cei doi și-au spus deja „adio”. Cel care a dat vestea neașteptată a fost chiar bărbatul, care spune că deși relația de dragoste dintre ei doi s-a încheiat, cea de prietenie va rămâne în continuare una specială.

Acum, Carmen Harra a explicat motivul pentru care relația dintre cei doi nu a funcționat. Celebra clarvăzătoare susține că impresara nu era încă vindecată de mariajul cu Laurențiu Reghecampf și în acest fel nu avea cum să țină un alt om lângă ea. 

"Vreau să explic pentru toată lumea, când treceți printr-un divorț zdruncinător, care te afectează emoțional, ea a fost și pusă public să treacă prin asta, în fața a milioane de oameni care au analizat-o. Ea este o fată extraordinară, este o frumoasă, o războinică, o luptătoare, dar fiecare dintre noi, când trece printr-o separare, nu își găsește corespondentul de viață a doua zi. Trebuie să treacă o perioadă să te vindeci. Ea nu s-a vindecat încă. Atunci când ești vindecat, poți să aduci în viața ta pe cineva care să rămână cu tine. Ea atrage relații pasagere și este foarte normal, psihologic, să se întâmple asta", a mărturisit Carmen Harra, la WOWnews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 28 aug 2023, 16:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience