Anamaria Prodan, actriță într-un film de comedie: „Tot ce fac în viața asta ridic la rang de artă”. Bebeto face și el parte din producție

Data publicării:

Anamaria Prodan va debuta curând ca și actriță, într-un film semnat de regizorul Iura Luncașu.

Anamaria Prodan este pregătită să dea lovitura pe un nou plan. Impresara va debuta curând ca și actriță, filmând deja pentru un film de comedie, „Complotul bonelor”, la invitația regizorului Iura Luncașu. Vedeta nu este singura din familie implicată în proiect, ci va juca în cea mai nouă producție cinematografică alături de fiul ei, Bebeto. Aceasta tocmai ce s-a întors din Bali, acolo unde a filmat intens pentru film și se declară extrem de mulțumită de acest proiect, dar și de oamenii pe care a avut oportunitatea să-i cunoască prin intermediul lui.

„Am filmat 3 săptămâni în Bali. Este ceva minunat să poți să joci într-o comedie și să ai și norocul de așa colegi de platou. Le mulțumesc din suflet pentru fiecare sfat pe care mi l-au dat. Iura Luncașu este o minune de om, care va rămâne în sufletul meu forever!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru viva.ro .

VEZI și: Anamaria Prodan, declarații usturătoare la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „O să ajungi să regreți acea persoană și să mori neica nimeni pe stradă”

„Toți au fost trup și suflet lângă mine!”

Vedeta este extrem de recunoscătoare pentru echipa pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare, care i-a oferit toată încrederea, dar și susținerea, de care aceasta avea nevoie. În același timp, fosta soție a lui Reghecampf spune că și fiule ei și-a intrat perfect în rol, lucru care a făcut-o să fie extrem de mândră.

„Îi mulțumesc pentru încrederea oarbă pe care a avut-o în mine! Am învățat de la Cristi Iacob enorm din arta filmului. Toți au fost trup și suflet lângă mine! Am filmat la Cluj și în Bali, luni de zile. Fiecare moment a fost o bucurie.

Sunt mândră de băiatul meu, Laurentiu Jr, pentru cum a pus suflet în rolul lui. La fel și pe el, toți l-au înconjurat cu multă dragoste.”, a completat Anamaria Prodan.

VEZI și: Anamaria Prodan i-a mai iertat infidelitatea lui Reghecampf, în trecut: „Plângea. Își cerea iertare!”

Ce personaj va interpreta Anamaria Prodan

Chiar dacă nu visa vreodată să ajungă și pe platourile de filmare, această oportunitate a venit pentru Anamaria Prodan într-un moment în care nu se aștepta. Vedeta nu a stat însă nicio clipă pe gânduri și a spus fără urmă de îndoială „da”, fiind convinsă de propriile calități și de capacitatea de a străluci și în actorie.

„Personajul din film are foarte multe lucruri în comun cu mine. Mă regăsesc și zâmbesc în fiecare replică sau scenă pe care o joc. Într-o seară am primit un telefon de la Adrian Pescariu, make-up artistul meu și de la regizorul Iura Luncașu. Era un 3 way call și a fost totul foarte simplu! Iura mi-a spus atât de simplu. Anamaria, am scris un scenariu de comedie romantică și caut femeia super puternică, super bogată, super stăpână pe sine care conduce afaceri de milioane! Te-ar interesa să facem echipă pentru această comedie romantică?

Răspunsul meu a fost la fel de simplu. Iura, ești ceva fabulos în tot ceea ce faci. Răspunsul meu este DA. Din secunda aia ne-am lipit unul de altul și încredere mea în el a fost fără limită. Am apreciat enorm faptul că nu a pus la îndoială calitățile mele native în domeniul artei și a zâmbit când i-am spus că tot ce fac în viața asta ridic la rang de arta. I-am promis că voi învăța tot ce se poate învăța în cinematografie pentru a face performanță și în acest domeniu”, a declarat Anamaria pentru Libertatea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel