Anamaria Prodan, declarații usturătoare la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „O să ajungi să regreți acea persoană și să mori neica nimeni pe stradă”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan iartă, dar nu uită, dacă ne luăm după ultimele sale declarații la adresa fostului său soț. Vedeta mărturisea, recent, că a îngropat securea războiului și că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf. Iată ce spune acum vedeta. 

Timp de 15 ani au ținut primele pagini ale ziarelor tabloide ca „familia perfectă”. Au avut până și un reality show, în care își expuneau viața, fără cosmetizare, în fața camerelor. Tot un reality show a părut și ultimul an din viața lor, după ce s-a dezlănțuit un adevărat război între aceștia. Reghe a plecat cu amanta. Anamaria Prodan refuza să admită public faptul că mariajul ei se destrămase. Adevărul zdrobitor avea să iasă la iveală în moduri și mai dureroase, după ce presa tabloidă a făcut săpături și a pus pe primele pagini infidelitățile lui Reghe. 

 

Acela a fost doar începutul unui război între cei doi foști soți. Au curs râuri de declarații, de ambele părți, iar dezamăgirea cu care continuă să trăiască celebra impresară o împiedică să pună capăt scandalului. 

 

Invitată în podcastul realizat de Ilinca Vancici, Anamaria Prodan a deschis din nou subiectul divorțului, iar ceea ce a avut de spus la adresa fostului soț este destul de usturător. 

 

 

„Cred că am nimerit într-o altă galaxie, între niște oameni care, chipurile, se bucură când sunt drogați, morți de beți, umiliți de genul ăsta de oameni sau femei, bărbați fără scrupule, fără demnitate, fără caracter, fără mândrie. Mă uit la bărbați cu milă. Au mai rămas atât de puțini bărbați în adevăratul sens al cuvântului. Uită-te la ei, își lasă familiile, copiii pe drumuri pentru, și aici femeile astea vin și ele pe lume la fel, cea mai veche meserie de pe pământ e aia de prostituată, damă de consumație, își lasă familiile și toată munca de o viață, cariere, măreție și putere pentru așa ceva.

De ce? Pentru că sunt suflete mici, nu au forță, nu au ceea ce trebuie unui bărbat, măreție. Eu spun că un bărbat când intră pe undeva trebuie să se facă liniște, când intră cu familia toată lumea trebuie să se uite cu admirație. Când intram eu cu familia mea se făcea liniște. Cum se uită astăzi? La mine se face liniște, pe partea cealaltă sunt zâmbete, interviuri, bărbați care povestesc, râd, vorbesc.

Atunci, de ce te-ai răzbuna pe mine? De ce mi-ai deschide mie procese de calomnie? Asumă-ți! Vezi bărbați neasumați, bărbați fără nimic în pantaloni, acolo e beleaua. Că despre forță e vorba între o femeie și un bărbat. Menirea femeii nu este să fie bărbat, ea trebuie să aibă grijă de familie, să fie răsfățată, blândă, de unde? Că noi cumpărăm bărbaților.


De ce un bărbat pleacă de lângă o femeie puternică, frumoasă, cu carieră, cu minte, cu imagine, de ce? Că e slab. De ce alege o femeie pe care au avut-o toți de la a la z, pe care toți o țin o oră, o consumă, o aruncă. Pentru că acolo se simt ei bărbați și buni.

Asta nu înțeleg ei, dacă ajungi lângă o astfel de femeie tu te-ai terminat pe viață. Nu mai ai respectul bărbaților, care au mai rămas, ești râsul acestor oameni, îți vei distruge carieră, viață, imagine forever, nu te vei mai putea ridica niciodată. Vei trăi cumva cu niște amintiri pe care ți le-a construit cineva cândva, pe care nu ai dat doi bani. Și o să ajungi să regreți acea persoană și să mori neica nimeni pe stradă.

Problema e că nu te întorci în punctul din care te-a luat persoana și te-a ajutat, te duci mult mai în spate', a declarat Anamaria Prodan la podcast-ul Ilincăi Vandici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 30 iul 2023, 18:13 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience