Anamaria Prodan îndură chinuri pentru a-l îndepărta pe Reghecampf: „Am închis încă un subiect”

Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan a trecut prin momente dificile pentru a-l îndepărta pe fostul iubit.

Anamaria Prodan, impresara în vârstă de 50 de ani, a avut inițial în gând să-și tatueze o pasăre Phoenix, simbolul renașterii, reprezentând-o pe ea însăși ca stâlp al familiei, în lipsa lui Reghecampf. Cu toate acestea, în ultimul moment, a decis să schimbe planul și să opteze pentru ceva cu totul diferit - trei trandafiri.

Astfel, tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf, care îi aducea amintiri din timpul căsniciei, a fost șters, iar în locul acestuia au apărut cei trei trandafiri. Fiecare floare reprezintă unul dintre cei trei copii ai săi - Laurențiu Junior, Rebeca și Sarah.

L-a îndepărtat de tot pe Reghecampf 

Procesul de a-și tatua noul simbol pe spate a fost destul de dureros, dar impresara a îndurat cu stoicism timp de aproximativ două ore pentru a-și înfrumuseța pielea cu trandafirii simbolici. Cu această transformare, Anamaria a reușit să-și șteargă definitiv amintirile legate de trecutul său conjugal cu Laurențiu Reghecampf. Noul tatuaj înseamnă mai mult decât un simplu desen - este o reprezentare vie a legăturii puternice cu cei dragi, copiii săi, și un pas înainte către o nouă etapă a vieții ei.

„Nu doare nimic pe pământ dacă ești puternic. Am închis încă un subiect. Reghe pe pielea mea! Gata. Nu mai este. Așa cum a venit, așa a și plecat, simplu! Cine merită merită, cine nu nu! Era și învechit, ce-i drept, tatuajul. Trebuia împrospătat. Lăsând gluma de o parte, este foarte simplu. Tatuajul la mine înseamnă ceva. Pentru că-s slăbuță și am nevoie de piele multă pentru momentele importante din viața mea, am decis că ce a fost vechi a dispărut! Așa că cei 3 trandafirii și anume copiii mei tronează pe pielea mea. Morții cu morții , nu? Noi triumfăm peste timp ... restul sunt sortiți dispariției!”, a declarat impresara, pentru Click!

Nu a înșelat-o doar o dată

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost cunoscuți drept unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea mondenă. Admirabili și aparent imuni la orice provocare, iubirea lor a servit drept exemplu pentru mulți, cei care visau la o familie ideală precum cea pe care au reușit să o construiască împreună. Cu toate acestea, într-un moment total neașteptat, au făcut publică despărțirea lor într-un scandal de proporții. Laurențiu Reghecampf nu a stat mult timp singur, ci a înființat rapid o nouă familie alături de Corina Caciuc. În acest context, impresara susține că relația dintre Laurențiu și Corina ar fi fost adevăratul motiv al separării dintre ea și Reghe, deși nu ar fi fost prima dată când antrenorul ar fi înșelat-o pe soția sa și pe mama fiului lor.

„Nu era de iertat, nu era prima dată! Nu era prima dată! Acestea erau niște probleme ale vieții lui. Vorbeam cu el foarte mult și îi spuneam: „Tata, ți-am construit ceva ce nimeni pe pământul acesta nu o să îți mai dea! Nu mai are cum, nimeni, să construiască așa ceva! Ți-am construit ceva minunat, avem ceva minunat! Avem copii care trebuie să ia exemplu de la mine și de la noi! Avem ce nu are nimeni în țara aceasta!”. Plângea. Își cerea iertare!”, a declarat Anamaria Prodan pentru ego.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 28 iul 2023, 21:53 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience