Alexandra Stan, trucuri pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus: „Eu pot să mă motivez”

Sursă foto: Instagram/ Alexandra Stan
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Alexandra Stan

Alexandra Stan a vorbit despre metodele sale de a scăpa de kilogramele în plus, dar și despre orașul din România pe care l-ar alege meru în detrimentul Ibiza și Canare.

Alexandra Stan este cunoscută pentru silueta sa de invidiat, însă artista depune eforturi considerabile pentru a-și menține această formă fizică. Deși se consideră o persoană gurmandă, Alexandra recunoaște că a trebuit să facă sacrificii și să fie disciplinată în privința alimentației pentru a obține rezultatele dorite. Într-un interviu, Alexandra Stan a dezvăluit că, de-a lungul timpului, a adoptat diete drastice pentru a arăta impecabil în aparițiile sale publice.

Artista înțelege că frumusețea vine în diferite forme și dimensiuni, iar fiecare persoană ar trebui să se simtă confortabilă în propria piele. Ea încurajează o atitudine pozitivă față de corpul său și față de sine în general, promovând încrederea și acceptarea de sine.

Vezi și: Alexandra Stan iubește din nou. Cine este norocosul care i-a furat inima artistei: „O nouă căsătorie”

Vezi și: Alexandra Stan, probleme de sănătate la plecarea din America. Diagnosticul primit de artistă: „Mă îmbolnăvisem, eram dereglată total”

Orașul din România care bate Ibiza

Diva admite că locul în care se încarcă este Constanța. Chiar dacă vizitează zone de lux, accesibile pentru puțini oameni, artista regăsește pacea interioară în orașul natal.

”Am stat și acasă, la Constanța, că a fost ziua mea, dar să știi că nu sunt bronzată așa de tare la mare pentru că a fost înnorat. Am fost în Insulele Canare, am avut acolo concert, și m-am bronzat acolo.

Oriunde aș merge, cu siguranță acasă este la Constanța. Pentru mine, Constanța este și o să rămână mereu, locul de unde îmi iau cea mai multă energie, locul de unde mă încarc întotdeauna. Nu are cum să se compare cu nimic. Chiar și când vin dintr-o vacanță.

De exemplu am fost în Ibiza înainte să merg în Constanța și am stat o săptămână acolo cu mare, soare, petreceri, distracție, relaxare, nu am avut nicio treabă acolo, tot în Constanța m-am încarcat”, povestit Alexandra pentru EGO.ro

Vezi și: Alexandra Stan nu poate iubi și munci în același timp: „Nu mai fac muzică așa cum aș vrea eu. Stau cu persoana respectivă, mă implic”

Vezi și: Alexandra Stan, în depresie din cauza succesului. Artista a trecut prin momente grele: „Viața unui artist este...”

Cum a slăbit în două zile

Alexandra Stan mai spune că a văzut o schimbare în greutate după sosirea din Canare. Aceasta a pus kilograme pe ea, însă a remediat fără întârziere problema în câteva zile.

”Când am fost în Canare chiar am mâncat mult și mă îngrășasem așa la mâini, la picioare. De când am revenit în țară am avut vreo două zile în care am mâncat super puțin, adică aseară am mâncat o salată, doar o salată, iar astăzi nu am mâncat nimic. Nu mai fac rău când îmi este foame. M-am obișnuit. Eu pot să mă motivez. Dacă știu că am treabă, am de filmat sau ceva, vreo 3-4 zile nu mănânc. Țin fasting și mănânc foarte puțin. Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta, dar ca să dau surplusul ăla, supun corpul la un stres mai mare și apoi treptat încep și introduc așa o masă, două. Dar tot țin fasting, adică fastingul este lege la mine. Lege.”, a mai spus vedeta, potrivit sursei precizate.

Vezi și: Alexandra Stan, acuzată că i-ar fi furat iubitul unei asistente TV: „I-ai spus să mă părăsească, pentru că îți este dor de el și vrei ceva serios”

Vezi și: Alexandra Stan, poze deocheate către tatăl lui Selly. Scandal în familia vlogger-ului: „S-a certat cu mama”

Vezi și: Alexandra Stan, enervată la culme de un afacerist care i-a cerut să-i fie amantă: „Mi-e scârbă, sincer”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 05 iul 2023, 16:37 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience