Alexandra Stan iubește din nou. Cine este norocosul care i-a furat inima artistei: „O nouă căsătorie”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Alexandra Stan
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Alexandra Stan

Alexandra Stan a regăsit dragostea. Noul iubit e fotbalist.

Alexandra Stan nu mai este singură. Artista a găsit dragostea alături de atacantul echipei naționale de fotbal a României, George Pușcaș (27 de ani). Această informație devine evidentă în urma fotografiilor care au apărut "accidental" pe internet. În prezent, Alexandra se află în Mykonos, alături de atacantul fotbalist. Inițial, solista s-a pozat purtând tricoul lui Pușcaș, iar ulterior a publicat și imagini în care apar în brațele unul altuia. Povestea lor de dragoste este proaspătă și intensă, mai ales că au participat la un eveniment împreună.

Își caută un suflet lângă ea

La eveniment, Alexandra (34 de ani) a venit în căutarea dragostei și chiar înainte ca Pușcaș să o observe, ea a mărturisit că se simte singură și că își caută cu ardoare sufletul pereche.

„Mi-aș dori o relație cu o persoană care să mă înțeleagă și să ne înțelegem bine, asta e important. Nu e focus pentru mine acum o nouă căsătorie”, a mărturisit solista, potrivit Click!

Cu o ținută roz, o rochiță mulată care punea în evidență abdomenul său tonifiat, Alexandra a captat atenția lui Pușcaș. Cei doi s-au pozat împreună la un panou, cu atacantul Naționalei ținând-o de gât, semn că relația lor începuse să se contureze.

Doar câteva zile mai târziu, după eveniment, Alexandra Stan a ales să se retragă în Mykonos, în compania noului său iubit, George Pușcaș, potrivit Click!

Admirație pentru un bărbat cunoscut în Israel, la o paradă

Aflăm că vedeta este la Constanța, iar treburile sale acolo privesc aspectul profesional al acesteia. Artista vorbește și despre modelul său masculin favorit, pe care l-a întâlnit la o paradă în Israel. De asemenea, aceasta i-a și compus o piesă, arătând, astfel, admirația pe care o poartă misteriosului bărbat.

„Sunt la Constanța. Chiar astăzi am lansat noua piesă, Bobo. Modelul masculin l-am cunoscut anul trecut, la Tel Aviv, la Parada Gay. A fost o conexiune frumoasă. Nimic sexual, dar, parcă, ne știam dintotdeauna. Am plecat apoi la Amsterdam, iar într-una din zile am compus această piesă pentru el, pe care am vrut să o lansez fix cu ocazia zilei mele de naștere, de mâine.”, a spus vedeta conform Cancan.

Vezi și: Alexandra Stan, probleme de sănătate la plecarea din America. Diagnosticul primit de artistă: „Mă îmbolnăvisem, eram dereglată total”

Când muzică, când relație

Diva este foarte pusă pe treabă, iar partenerii săi reprezintă, uneori, un impediment în creația artistică a Alexandrei. Acesta este și un motiv serios de despărțire pentru vedetă.

„Sunt singură de mai bine de un an. Eu am fost mai mereu într-o relație. Acum un an și ceva am decis și eu să fac o pauză. Eu sunt mai emoțională, iar într-o relație mă descătușez. Și nu mai fac muzică așa cum aș vrea eu. Stau cu persoana respectivă, mă implic. Și mi-am zis să mă focusez acum pe muzică.”, a spus Alexandra pentru Cancan.

Vezi și: Alexandra Stan nu poate iubi și munci în același timp: „Nu mai fac muzică așa cum aș vrea eu. Stau cu persoana respectivă, mă implic”

Vezi și: Alexandra Stan, în depresie din cauza succesului. Artista a trecut prin momente grele: „Viața unui artist este...”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel