Alexandra Stan, probleme de sănătate la plecarea din America. Diagnosticul primit de artistă: „Mă îmbolnăvisem, eram dereglată total”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Alexandra Stan
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Alexandra Stan

Alexandra Stan se confruntă cu o problemă de sănătate. Vedeta a explicat ce i s-a întâmplat la întoarcerea din America.

Alexandra Stan se confruntă cu o problemă de sănătate. Diva se află într-o situație dificilă având în vedere cât de mult ține aceasta la silueta sa.  Artista a avut un episod dramatic cu Marcel Prodan, relație în urma căreia a încercat să evite pe cât posibil bărbații toxici și relațiile dăunătoare.

Are probleme cu glanda

Vedeta s-a îngrășat brusc zece kilograme  în momentul întoarcerii din America. Aceasta s-a îmbolnăvit de glandă.

„Avem 10 kilograme în plus atunci când m-am întors din America. Mă îmbolnăvisem de glandă și eram dereglată total.

Eu am tiroidită Hashimoto autoimună, dar reușesc s-o țin în frâu în ultima vreme. Nu consum gluten, lactate, zahăr, soia, alcool, mai deloc. Cafeaua la fel mai puțin, doar una de dimineața, înainte beam 3-4 cafele pe zi.

Eu cred totuși că medicamentul e baza. E foarte riscant să te bazezi doar pe alimentație. Iau Euthyrox de 50 mg, atât am luat de la început, nu-l întrerup că nu vreau să risc”, a povestit solista, potrivit Click!

Admirație pentru un bărbat cunoscut în Israel, la o paradă

Cu ocazia altei deplasări, artista s-a cunoscut cu un bărbat în Israel, la Tel Aviv. Alexandra Stan este cunoscută și pentru faptul că este aproape mereu în deplasare.

„Sunt la Constanța. Chiar astăzi am lansat noua piesă, Bobo. Modelul masculin l-am cunoscut anul trecut, la Tel Aviv, la Parada Gay. A fost o conexiune frumoasă. Nimic sexual, dar, parcă, ne știam dintotdeauna. Am plecat apoi la Amsterdam, iar într-una din zile am compus această piesă pentru el, pe care am vrut să o lansez fix cu ocazia zilei mele de naștere, de mâine.”, a spus vedeta conform Cancan.

Când muzică, când relație

Diva este foarte pusă pe treabă, iar partenerii săi reprezintă, uneori, un impediment în creația artistică a Alexandrei. Acesta este și un motiv serios de despărțire pentru vedetă.

„Sunt singură de mai bine de un an. Eu am fost mai mereu într-o relație. Acum un an și ceva am decis și eu să fac o pauză. Eu sunt mai emoțională, iar într-o relație mă descătușez. Și nu mai fac muzică așa cum aș vrea eu. Stau cu persoana respectivă, mă implic. Și mi-am zis să mă focusez acum pe muzică.”, a spus Alexandra pentru Cancan.

Presiunea pe care o resimte

De asemenea, artista a precizat mai  demult că se află sub o presiune constantă, ceva normal pentru artiștii din ziua de astăzi, sau cel puțin așa consideră invitata din podcastul Fain și Simplu, cu Mihai Morar.

„Ăsta cred că este un lucru cu care toți artiștii se confruntă, mai ales cei care sunt de 3, 4, 5 ani în industrie. Este un challenge foarte mare, este o presiune foarte mare și asta poate să-ți creeze niște stări de anxietate, de depresie, de lipsă de încredere în tine, adică eu la asta lucrez de ani de zile, să pot să stabilizez chestia asta, să nu îmi mai pese ce zice lumea și să nu mai am așteptările astea. În ultima perioadă am început să fiu mai consecventă”, a mărturisit cântăreața.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel