Alexandra Stan, enervată la culme de un afacerist care i-a cerut să-i fie amantă: „Mi-e scârbă, sincer”

Data publicării:

Alexandra Stan a răbufnit, după ce un afecerit i-a făcut avansuri. 

Alexandra Stan este o femeie extrem de curtată, mai ales de când nu s-a mai afișat alături de niciun bărbat. Recent, unul dintre admiratorii artistei s-a hotărât și i-a scris acesteia un mesaj care a enervat-o la culme. Cântăreața a făcut totul public. 

„Bună. Hai să începem cu dreptul. Eu sunt Alex, 38 de ani, București, puțin căsătorit. Conduc ceva companii în domeniul transportului. Locuiesc în zona de nord, firma o am la periferie, unde am și garajul mașinilor. Pe scurt, că nu îmi place vrăjeala. Uite care e treaba, ești superbă și aș vrea să ne cunoaștem. Dacă tu consideri că merită să continuăm discuția, ar fi o plăcere. Îți poți face și un cont fals și o continuăm acolo. O zi bună”, i-a scris afaceristul Alexandrei Stan.

Alexandra Stan, enervată la culme de afacerist

Cântăreața s-a arătat extrem de deranjată de mesajul pe care l-a primit de la afacerist. Cu toate astea, Alexandra Stan a decis să nu-i arate identitatea pentru a nu-i strica căsnicia. 

„Nu știu dacă e pe bune sau nu, dar dacă e, să-ți fie rușine! Mi-e scârbă, sincer. N-am mai primit niciodată o chestie de genul ăsta. Eu înțeleg, sunt sexy, mi se văd sfârcurile, una, alta, îți place de mine, mă apreciezi. Băi, dar să și spui că ești un pic căsătorit, pe bune, frate? Să zică mersi că nu am pus contul lui acolo să vadă nevastă-sa, că poate mă urmărește, săraca femeie. Cred că așa ar trebui să fac.

 Eu mă gândesc că taică-miu are telefon și mai stă pe Facebook și să-i scrie chestii de genul ăsta, poate mă și știu cu ea.(…) Nu înțeleg aia cu transportul. Adică, gen, omul are bani și e ok că e puțin căsătorit. Nu vreți să știți cât de tare m-am enervat”, a spus cântăreața pe Instagram.

Cum se menține în formă Alexandra Stan

Alexandra Stan se poate mândri cu un aspect fizic de invidiat și cu o siluetă pe care o etalează de fiecare dată când are ocazia. Chiar dacă întoarce privirile oricărui bărbat, artista spune că nu face prea mari eforturi pentru a-și menține această formă de zile mari. Solista declara în urmă cu puțin timp faptul că nu doar că nu este adepta sportului, dar nici diete prea restrictive nu obișnuiește să urmeze.

„Nu am timp și sincer nu îmi place să merg la sală. Nu țin un regim anume, urăsc dietele, dar încerc nici să nu exagerez. La imaginea mea ca și artist au contribuit de-a lungul timpului mai mulți specialiști. Am ținut cont de sfaturile lor, dar întotdeauna mi-am adaptat stilul vestimentar în funcție de personalitatea mea, de locație, momentul zilei, tipul evenimentului și așa mai departe. Pentru moment mă descurc singura, dar la ocaziile speciale apelez la părerea persoanelor avizate.”, a declarat artista în urmă cu ceva timp potrivit cancan.

De la ce alimente încearcă artista să se abțină

Totuși, chiar dacă nu iubește dietele, meseria pe care o are îi impune să arate cât mai impecabil. Din acest motiv, Alexandra Stan încearcă să urmeze o dietă cât mai echilibrată și încearcă să se abțină de la câteva obiceiuri alimentare destul de nocive siluetei. 

„Dansul mă întreține bine din punct de vedere fizic, repet mult și asta mă ține în formă. Mănânc pe fugă, dar micul dejun și prânzul sunt mesele prioritare. Seara iau gustări dacă am timp. Încerc să mănânc light, mai mult sau mai puțin, pește, carne friptă sau fiartă, legume, salate, semințe etc. Nu mănânc grăsimi sau prăjeli decât atunci când mi se face poftă. Nu este un obicei. Vara am 48-49 kilograme, iarna maximum 52 de kilograme”, mai spunea Alexandra Stan potrivit profm.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel