Alexandra Stan, în depresie din cauza succesului. Artista a trecut prin momente grele: „Viața unui artist este...”

Data publicării:

Alexandra Stan a recunoscut că a trecut prin momente grele, din cauza succesului artistic. 

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cu toate astea, vedeta a avut o bună perioadă de timp în care a dispărut din lumina reflectoarelor, iar fanii s-au întrebat ce se întâmplă cu ea. 

Alexandra Stan, în depresie din cauza succesului muzical

Alexandra Stan recunoaște că viața de artist nu este una ușoară și că așteptările din copilărie, vizavi de acest lucru, sunt total diferite. 

„A avea o carieră în industria muzicală nu doar în România, cred că oriunde e valabil asta, este un mare challenge, o mare provocare, pentru că trebuie să înveți să stabilizezi fix așteptările pe care tu le ai de când ești un copil mic și visezi să ajungi ca cei pe care îi vei la televizor cu ce se întâmplă, de fapt, iar apoi mai vine și partea pe care eu am experimentat-o. După ce ai succes sau ai o traiectorie sus din punct de vedere al carierei, acolo vine cea mai grea parte, pentru că oamenii încep să aibă cele mai mari așteptări de la tine”, a declarat cântăreața, într-un videoclip postat pe Instagram.

Chiar și așa, artista a mărturisit că s-a confruntat cu depresia în ultimii ani și a lucrat mult cu ea să treacă peste stările de rău. 

„Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd toată stările prin care noi trecem, ei nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente, o combinație de oameni care trebuie să lucreze împreună și să fie armonioși. De multe ori, eșecul nu este doar al artistului, este al întregii echipe și presiunea vine atunci când ai un eșec sau când nu îți este cu o piesă sau cu un album”, a mai adăugat ea.

Alexandra Stan: „În ultima perioadă am început să fiu mai consecventă”

Alexandra Stan a învățat să nu mai aibă așteptări de la nimeni și să fie mai consecventă. 

„Ăsta cred că este un lucru cu care toți artiștii se confruntă, mai ales cei care sunt de 3, 4, 5 ani în industrie. Este un challenge foarte mare, este o presiune foarte mare și asta poate să-ți creeze niște stări de anxietate, de depresie, de lipsă de încredere în tine, adică eu la asta lucrez de ani de zile, să pot să stabilizez chestia asta, să nu îmi mai pese ce zice lumea și să nu mai am așteptările astea. În ultima perioadă am început să fiu mai consecventă”, a mărturisit cântăreața.

Alexandra Stan, diagnosticată cu o boală autoimună

Alexandra Stan a fost diagnosticată cu Tiroidită Hashimoto, o boală autoimună  în care sistemul imunitar atacă tiroida, glanda mică de la baza gâtului, situată sub „mărul lui Adam'.  Invitată în podcastul „„Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar, artista a dezvăluit cum a reacționat în momentul în care a primit diagnosticul, dar și care crede că sunt cauzele care au dus la declanșarea bolii. 

„Doctorul mi-a spus că depunerile pe care le aveam eu de calcitonină, care este un hormon, sunt foarte rare, că de obicei apar doar în cazul unui cancer. Am zis: „Ok, bun, eu nu fac cancer! În momentul ăsta tai tot ce e negativ și toxic în viața mea!”', a povestit Alexandra Stan, în podcastul „Fain & Simplu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel