Alexandra Stan nu poate iubi și munci în același timp: „Nu mai fac muzică așa cum aș vrea eu. Stau cu persoana respectivă, mă implic”

Data actualizării: | Data publicării:

Alexandra Stan nu ezită când e vorba despre aspectele personale ale vieții acesteia. Ce a făcut cu misteriosul bărbat întâlnit la o paradă.

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, fiind o artistă în industria muzicii cu totul desăvârșită. Vedeta a avut parte de clipe grele de-a lungul vieții sale, iar aici putem menționa, spre exemplu, situația agresiunilor pe care le-a primit cu mult timp în urmă din partea lui Marcel Prodan. Acum, vedeta face tot ce este posibil pentru a evita episoade asemănătoare în viața sa, fiind evidentă trauma care i-a rămas ca o amprentă. Astfel, diva nu mai este într-o relație de cel puțin un an, aceasta simțind nevoia de a face o pauză. Ea a mai precizat că nu dorește să aibă de a face nici măcar un moment cu parteneri toxici.

Admirație pentru un bărbat cunoscut în Israel, la o paradă

Aflăm că vedeta este la Constanța, iar treburile sale acolo privesc aspectul profesional al acesteia. Artista vorbește și despre modelul său masculin favorit, pe care l-a întâlnit la o paradă în Israel. De asemenea, aceasta i-a și compus o piesă, arătând, astfel, admirația pe care o poartă misteriosului bărbat.

„Sunt la Constanța. Chiar astăzi am lansat noua piesă, Bobo. Modelul masculin l-am cunoscut anul trecut, la Tel Aviv, la Parada Gay. A fost o conexiune frumoasă. Nimic sexual, dar, parcă, ne știam dintotdeauna. Am plecat apoi la Amsterdam, iar într-una din zile am compus această piesă pentru el, pe care am vrut să o lansez fix cu ocazia zilei mele de naștere, de mâine.”, a spus vedeta conform Cancan.

Când muzică, când relație

Diva este foarte pusă pe treabă, iar partenerii săi reprezintă, uneori, un impediment în creația artistică a Alexandrei. Acesta este și un motiv serios de despărțire pentru vedetă.

„Sunt singură de mai bine de un an. Eu am fost mai mereu într-o relație. Acum un an și ceva am decis și eu să fac o pauză. Eu sunt mai emoțională, iar într-o relație mă descătușez. Și nu mai fac muzică așa cum aș vrea eu. Stau cu persoana respectivă, mă implic. Și mi-am zis să mă focusez acum pe muzică.”, a spus Alexandra pentru Cancan.

Presiunea pe care o resimte

De asemenea, artista a precizat mai  demult că se află sub o presiune constantă, ceva normal pentru artiștii din ziua de astăzi, sau cel puțin așa consideră invitata din podcastul Fain și Simplu, cu Mihai Morar.

„Ăsta cred că este un lucru cu care toți artiștii se confruntă, mai ales cei care sunt de 3, 4, 5 ani în industrie. Este un challenge foarte mare, este o presiune foarte mare și asta poate să-ți creeze niște stări de anxietate, de depresie, de lipsă de încredere în tine, adică eu la asta lucrez de ani de zile, să pot să stabilizez chestia asta, să nu îmi mai pese ce zice lumea și să nu mai am așteptările astea. În ultima perioadă am început să fiu mai consecventă”, a mărturisit cântăreața.

Cum previne cancerul

Invitata a fost pe cale să aibă parte de un diagnostic dur, însă, prin puterea prevenției și a unei atitudini pozitive, cântăreața face tot posibil de a nu dezvolta una dintre cele mai nemiloase boli din lume.

„Doctorul mi-a spus că depunerile pe care le aveam eu de calcitonină, care este un hormon, sunt foarte rare, că de obicei apar doar în cazul unui cancer. Am zis: „Ok, bun, eu nu fac cancer! În momentul ăsta tai tot ce e negativ și toxic în viața mea!”', a povestit Alexandra Stan, în podcastul „Fain & Simplu.

O artistă neînțeleasă

O altă stare cauzată de publicul care n-ar întelege-o pe artistă este cea de anxietate, mai ales atunci când nu iese un album sau vreo piesă așa cum ar fi trebuit.

„Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd toată stările prin care noi trecem, ei nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente, o combinație de oameni care trebuie să lucreze împreună și să fie armonioși. De multe ori, eșecul nu este doar al artistului, este al întregii echipe și presiunea vine atunci când ai un eșec sau când nu îți este cu o piesă sau cu un album”, a mai adăugat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel