Alexandra Stan, acuzată că i-ar fi furat iubitul unei asistente TV: „I-ai spus să mă părăsească, pentru că îți este dor de el și vrei ceva serios”

Data publicării:

Alexandra Stan este acuzată de către o fostă concurentă de la Bravo ai Stil că i-ai fi furat iubitul. 

Bianca Alexandra, fostă concurentă la Bravo ai stil, de la Kanal D și asistentă tv la Antena Stars, a postat un mesaj, pe rețelele de socializare, în care îi mulțumește ironic Alexandrei Stan că l-a făcut pe iubitul ei, artistul Diega Musik, să o părăsească, după ce i-ar fi dat o serie de mesaje în care și-ar fi arătat interesul pentru o relație serioasă. Tânăra susține că avea o relație de doi ani cu bărbatul în cauză. 

Alexandra Stan dezvăluie motivul divorțului. Cum a trădat-o fostul soț: „El zice că nu, că e percepția mea”


„Mulțumesc Alexandra Stan, pentru că ai fost atât de bună și i-ai spus iubitului meu să mă părăsească, pentru că îți este dor de el și vrei ceva serios, chiar dacă știai că este cu cineva! Diego Musik, poate acum o să devii celebru, așa cum ți-ai dorit. Tu cauți oportunități, nu iubire! M-ai folosit doi ani, dar acum Dumnezeu mi-a arătat calea. Îți doresc toate cele bune alături de noua ta Alexandra! Sper că ea va avea mai multă grijă de tine decât am avut eu! Amin!”, a fost mesajul transmis de Bianca Alexandra.

Alexandra Stan, diagnosticată cu o boală autoimună. Artista e hotărât să lupte: „Am zis: Ok, bun, eu nu fac cancer”

 

Alexandra Stan a încercat să se sinucidă. Vedeta a fost oprită de tatăl ei: Nu găseam niciun motiv să trăiesc

Ulterior, tânăra a înregistrat mai multe mesaje video, pe Instastory, unde a povestit drama prin care trece. 


„Cu demnitatea rămasă, nu prea multă, vreau să le urez celor doi îndrăgostiți, se pare, multă fericire, mult mai multă decât am avut eu în acești doi ani și sincer nu prea pot să mai spun multe, nu am cuvinte. (...) Pot să îi spun Alexandrei (n.r. Stan) că nu este în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui pentru că probabil că și ea a suferit la rândul ei și probabil că ei nu i-ar plăcea ca cineva să fie în situația în care sunt eu în momentul de față (...) „Nu sunt doar o femeie părăsită și înșelată, sunt o femeie care a ajutat doi ani de zile un om să crească din foarte multe puncte de vedere, un om care nu are niciun fel de orientare în viață și nu vreau să îl denigrez în niciun fel, dar ăsta este adevărul și încercând să îl ajut pe el, m-am pierdut pe mine. Doar atât pot să îi spun Alexandrei, că ar fi trebuit să se gândească cum ar fi fost dacă era ea în locul meu pentru că au fost atât de multe între mine și acest om încât eu am tot încercat până în ultimul ceas”, a adăugat fosta asistentă TV.”, a mărturisit Bianca, potrivit Spynews.

Alexandra Stan, poze deocheate către tatăl lui Selly. Scandal în familia vlogger-ului: „S-a certat cu mama”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel