Adrian Minune nu și-ar da de gol ginerele dacă ar afla că o înșală pe fiica sa, Karmen: „Noi, bărbații, mai greșim”. Reacția tranșantă a artistei

Data publicării:
Captură video: YouTube/Selly
Descriere foto: Captură video: YouTube/Selly

Adrian Minune și fiica sa, Karmen, au mers împreună la testul poligraf. Artista a fost curioasă să afle dacă tatăl său i-ar spune dacă ar afla că soțul o înșală. Manelistul a declarat însă fără ezitare că nu i-ar mărturisi fiicei sale adevărul, argumentând că bărbații mai greșesc. Auzind aceste lucruri, Karmen Simionescu a reacționat.

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, trăiește o frumoasă poveste de dragoste din 2018 alături de Bogdan Căplescu. Ulterior, ei au devenit o familie, iar din iubirea lor s-a născut fetița lor, Sofia. Recent, artista a fost împreună că tatăl ei la testul poligraf realizat de Selly, unde cei doi și-au pus mai multe întrebări incomode. Karmen a fost curioasă să afle dacă tatăl ei i-ar spune adevărul dacă ar afla că soțul ei o înșală.

Adrian Minune nu și-ar da de gol ginerele dacă ar afla că o înșală pe fiica sa, Karmen: „Noi, bărbații, mai greșim”. Reacția tranșantă a artistei

Întrebat de fiica lui dacă i-ar spune adevărul dacă ar afla că soțul ei o înșală, Adrian Minune i-a mărturisit fără rețineri că nu ar face niciodată așa ceva. Când a auzit răspunsul ferm al tatălui ei, Karmen Simionescu a rămas uimită și i-a spus tatăl ei că vor discuta pe larg subiectul acasă.

„Dacă ai afla că soțul meu are o relație cu o altă femeie, mi-ai spune?”, a fost întrebarea adresată de Karmen Minune tatălui său.

„Nu!”, a spus Adrian Minune fără rețineri.

„M-ai lăsa așa?!”, a întrebat Karmen.

„Nu ți-aș spune! Cum să-ți spun?”, a spus Adrian Minune.

„Dacă ești proastă, atunci să rămâi proastă (n.r. râde)”, a declarat Karmen.

„Noi, bărbații, mai greșim. Adică dacă-l văd cum stă boul la vacă, nu, niciodată! Dar ce? E adevărat”, a mai precizat Adrian Minune.

„Bine, discutăm noi acasă”, a adăugat fiica manelistului.

Te-ar putea interesa  și: Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”

Te-ar putea interesa  și: Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Te-ar putea interesa  și: Ce a determinat-o pe Oana Lis să recurgă la gestul disperat de a vinde lucruri din casă: „Nimeni nu știe ce e în sufletul meu”

Adrian Minune și-ar lua la rost ginerele dacă ar afla că o înșală pe fiica sa

Întrebat de Selly dacă i-ar spune ceva ginerelui său, Adrian Minune a răspuns: „E treaba mea ce i-aș spune”.

„Am vrut să pun întrebarea altfel, dar am vrut să fiu drăguță: «Ce i-ai face sau dacă i-ai face ceva?»”, a completat Karmen.

„Lui bineînțeles că i-aș spune. Dacă ar fi o singură dată și ar fi doar o fantezie...”, a spus Adrian Minune.

„Nu, nu, am zis dacă ai afla dacă soțul meu are o relație, în paralel cu mine, cu altă femeie, m-ai lăsa așa?”, a întrebat fiica manelistului.

„Mmm... relație poate să fie intimă, aia e tot relație, nu?”, a întrebat Adrian Minune.

„Nu! Relație e să afli că e deja cu una de mult, adică în timp ce e cu mine mai e cu alta”, a precizat Karmen.

„O să-ți spună maică-ta, stai liniștită”, a adăugat Adrian Minune.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Adela Popescu vrea să plece din București: „Eu toată viața am visat să stau în provincie”

Te-ar putea interesa și:  Denise Rifai, adevărul despre demisia de la Realitatea: „A fost cel mai oribil telefon. A trebuit să iau decizia atunci”

Te-ar putea interesa și: Fostul iubit al Cristinei Cioran, gest șocant. Alex Dobrescu a bătut un reporter: „Este periculos, nu poate să rămână în libertate”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel