Fostul iubit al Cristinei Cioran, gest șocant. Alex Dobrescu a bătut un reporter: „Este periculos, nu poate să rămână în libertate”

Data publicării:
Alex Dobrescu, captură video Youtube, Xtra Night Show
Descriere foto: Alex Dobrescu, captură video Youtube, Xtra Night Show

Fostul iubit al Cristinei Cioran a fost extrem de violent la adresa unui reporter din echipa Xtra Show.

Fostul iubit al Cristinei Cioran șochează din nou! Sunt deja câteva zile bune de când între actriță și tatăl copilului său a izbucnit un scandal monstru, presărat de diferite declarații scandaloase, aduse de ambele părți. Cu toate acestea, vedeta respinge orice fel de mărturie negativă făcută de bărbat la adresa imaginii sale și spune că acesta este, într-adevăr, un om periculos. Acest lucru l-a demonstrat Alex Dobrescu și la ultima întâlnire cu reporterii show-ului Xtra Night Show, când l-a scuipat și îmbrâncit pe Horațiu, din echipa lui Dan Capatos.

„Pe mine nu mă surprinde absolut deloc acest comportament, am încercat să cosmetizez cât am putut de bine și să spun că este un individ periculos, care nu poate să rămână în libertate. Foarte puțină lume a pus la îndoială ce am spus, cunoscându-mă pe mine, dau au fost și câteva voci care au spus că exagerez, că sunt eu o femei nu știu cum. Mi se pare că a făcut un serviciu autorităților, pentru că voi ați înregistrat tot. Un comportament atât de deviant, periculos pentru toți cei din jur, nu pot decât să mă gândesc la copilul meul.”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

„Asta sper și eu, să nu treacă neobservată asta. El nu a folosit cum trebuie această oportunitate pe care i-am oferit-o și noi.”, a completat și Dan Capatos.

Citește și: Ce a determinat-o pe Oana Lis să recurgă la gestul disperat de a vinde lucruri din casă: „Nimeni nu știe ce e în sufletul meu”

Cristina Cioran: „Nu-mi vine nici mie să văd ce se întâmplă”

Chiar dacă nu și-ar fi dorit să ajungă în acest punct și să-și facă viața personală atât de mediatizată, Cristina Cioran a ajuns să fie compătimită de o țară întreagă. Astfel, actrița își strigă disperarea în direct și roagă autoritățile să ia măsuri clare cu privire la fostul ei partener de viață.

„Eu cred că ar trebui să-l aruncăm în groapa necunoscutului și să fim mai nepăsători cu privire la aparițiile lui.”, a mai spus Cristina Cioran.

„Pe mine nu mă interesează viața lui fix deloc.”, a completat Dan Capatos.

„Eu am fost mereu speriată, chiar dacă am încercat să ascund un pic. Nu-mi place să fiu în poziția de victimă și nu mi-a plăcut niciodată să apar cu problemele personale, am încercat să ofer publicului ceea ce și-a dorit, să fiu o persoană veselă, cu intenții bune. Nu-mi vine nici mie să văd ce se întâmplă, mă văd lovită nu doar de el, ci și de autorități, omul nu poate fi lăsat liber.”, mai spune actrița.

Citește și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

„Când mi-a povestit, mi s-au înmuiat picioarele”

Astfel, Cristina Cioran spune că a presimțit întregul incident, iar când l-a sunat pe Horațiu, aceasta a simțit pur și simplu că i se face rău. Apoi, actrița a luat o decizie radicală și s-a decis să plece pentru câteva zile din București.

„Eu astăzi am început să primesc telefoane după numere private din nou, mi-am dat seama că s-a întâmplat deja. L-am sunat pe Horațiu și l-am întrebat ce s-a întâmplat, el era surprins că eu știu asta. Când mi-a povestit, mi s-au înmuiat picioarele, mi s-a făcut rău. Eu în acest moment nu sunt în București din fericire. Sunt sigură că a trecut prin fața casei și a încercat ceva. După care m-am trezit că mi-a dat un like pe Instagram. Eu cred că poliția ar trebuie să facă ceva.”, a mai spus Cristina Cioran. 

Citește și: Este doliu în familia Clejanilor! Au primit vestea tragică înainte de a urca pe scenă: „Nu știam cum să-i spun”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel