Ce a determinat-o pe Oana Lis să recurgă la gestul disperat de a vinde lucruri din casă: „Nimeni nu știe ce e în sufletul meu”

Data publicării:
Oana Lis/ captură video Youtube, Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Oana Lis/ captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Oana Lis a dezvăluit de ce are nevoie de bani cât mai urgent.

Oana Lis își uimea recent fanii pe rețelele de socializare printr-o postare care anunța faptul că va pune mai multe lucruri de vânzare curând, întrucât situația financiară nu-i mai permite să acopere toate tratamentele și nevoile speciale pe care le are soțul său. Astfel, unul dintre motivele principale pentru care vrea să facă cât mai curând rost de o sumă de bani este pentru a instala camere video în locuința sa, dezvăluie soția fostului edil, care spune că acest lucru a ajuns să fie o reală necesitate. 

„Atunci când ai pe cineva cu probleme de sănătate, cum este soțul meu, apar tot felul de probleme. Am început să am atacuri de panică când ies din casă, pentru că mă gândesc că dacă se sufocă, dacă cade și atunci m-am gândit că trebuie să pun niște camere, ca să-l văd când plec. Asta mă costă câteva milioane și vreau și eu să-mi fac analizele, am găsit să-mi fac o ecografie la sâni, dar mi-a zis că-mi face una acum și una peste două săptămâni, ce sens mai are ecografia asta? Pur și simplu sunt niște vremuri... nu numai eu vând din casă.”, a declarat Oana Lis, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV. 

Citește și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Statutul de persoană publică nu-i aduce niciun plus

Chiar dacă este persoană publică, lucru care de alte persoane este privit drept un privilegiu, Oana Lis spune că nu are niciun beneficiu de pe urma acestui lucru. Mai mult, traiul din ziua de astăzi a ajuns să fie unul extrem de costisitor, astfel încât vedeta spune că nu se mai poate descurca doar din pensia pe care o câștigă Viorel și din orele de terapie pe care le face în cabinetul său privat.

„Chiar dacă sunt persoană publică, nu trăiesc din reclame, nu-mi aduce niciun venit asta mie. Eu lucrez ca psiholog, dar s-au scumpit toate foarte mult, mă dus la supermarket, farmacie nu am ce să iau cu 200 de lei. Acum totul a căzut pe mine și e normal, nu vreau lux, pur și simplu sunt lucruri normale. Nu am cum să plătesc pe cineva ca să stea cu el, doar când ies eu puțin.”, mai spune ea.

Citește și: Este doliu în familia Clejanilor! Au primit vestea tragică înainte de a urca pe scenă: „Nu știam cum să-i spun”

Nu a mai fost în vacanțe de foarte muți ani

Mai mult, în timp ce foarte multe persoane au acuzat-o de-a lungul timpul că stă din interes alături de fostul edil al Capitalei, aceasta spune că nu a mai avut oportunitatea de a pleca într-o vacanță de ani buni de zile. 

„Viorel este foarte mândru, el și cu mine se simte prost, e greu să fii neputincios, iar el nu e genul care să ceară ajutorul. Nimeni nu știe ce e în sufletul meu, câte eforturi fac, toată lumea vrea să vadă doar lucrurile frumoase, dar stresul de zi cu zi pe mine cade. Cu pensia lui ne-am încadra pentru strictul necesar, atât. Eu n-am fost la munte de peste 7 ani, nu am plecat în străinătate de peste 10 ai.”, a continuat aceasta. 

Citește și: Mirela Vaida a izbucnit după ce Mădălin a murit urmărind un presupus amant. Subiectul despre care nu vorbește nimeni în acest caz dramatic



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel