Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”

Data actualizării: | Data publicării:

Adrian Minune și Karmen au făcut mai multe dezvăluiri din viața de familie. 

Adrian Minune și Karmen, fiica sa, au acceptat provocarea testului poligraf realizat de Selly, unde și-au pus mai multe întrebări incomode unul altuia, din dorința de a descoperi lucruri neștiute. Astfel, una dintre curiozitățile artistei a fost să știe care este cea mai mare sumă de bani pe care a încasat-o tatăl său într-o singură noapte la o cântare. Răspunsul l-a șocat pe Selly.

„Care a fost cea mai mare sumă pe care ai câștigat-o la o nuntă? La o cântare legată.”, l-a întrebat Karmen e tatăl său.

„Având în vedere că am schimbat multe generații, am schimbat și culoarea banilor. Mi-e greu să spun, dar pot să spun că am luat bancnote de 10.000 de lei de la ora 22:00 până la ora 12:00 a doua zi, am cântat fără să mă opresc. Acum înseamnă cam 200.000 de euro acum.”, a spus Adrian Minune.

„200.000 de euro într-o seară? Wow. Incredibil.”, a reacționat și Selly.

„Era fanul meu și mi-a zis că vrea să vadă dacă pot să cânt de câți bani are. De la un singur om am primit banii ăștia. Era o masă plină de bani, se arunca cu ei, avem om care să-i strângă.”, mai spune și Adi Minune. 

Te-ar putea interesa și: Karmen Minune, mărturii dureroase despre perioada în care mama ei s-a îmbolnăvit: „Ziceam că eu mă duc și la capătul pământului și găsesc un doctor”

Karmen a furat bani de la tatăl său

Astfel, Karmen spune că în copilărie s-a mai întâmplat să ia bani de la tatăl său, întrucât acesta nu-și dădea niciodată seama dacă lipseau sau nu anumite sume. Vedeta spune că găsea peste tot fel și fel de bancnote, motiv pentru care tentația era mare. 

„Da, vrei să mint? Când eram mai mică. El venea acasă cu bani în toate buzunarele, la sacou, pantaloni, găseai pe noptieră, peste tot. Nu era obicei, am un respect față de el, plus a fost și o rușine, dar s-a întâmplat.”, mai spune fiica artistului.

Te-ar putea interesa și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

S-a folosit Karmen de numele lui Adrian Minune?

Chiar dacă a reușit să-și facă propriul nume în industria muzicală, Karmen spune totuși că au mai existat și unele momente de criză când a fost nevoită să se folosească de numele tatălui său, pentru a obține anumite beneficii. 

„Da (n.r. s-a folosit de numele lui), acum o să creadă lumea că fac asta constant. Eu urăsc să fac asta, pentru că mă respect pe mine, am 26 de ani și nu mai pot să zic că sunt fata lui tata, dar sunt cazuri grave, când arde ceva, ca de exemplu trebuia să plec într-o vacanță a doua zi, iar în ziua respectivă nu aveam gene. Am zis că sun la trei saloane, dar femeile știu că nu găsești niciodată programare pentru ziua aia. Am sunat la trei, nu am găsit, dar la ultimul am zis că o bag pe asta „Sunt Karmen, fata lui Adrian Minune” și au zis „Sigur, vă așteptăm.”, mai spune Karmen Minune.

VEZI și: Mirela Vaida a izbucnit după ce Mădălin a murit urmărind un presupus amant. Subiectul despre care nu vorbește nimeni în acest caz dramatic



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel