Motivul pentru care Adela Popescu vrea să plece din București: „Eu toată viața am visat să stau în provincie”

Data actualizării: | Data publicării:

Adela Popescu a dezvăluit care este motivul principal pentru care ea și Radu Vâlcan își construiesc casa de vacanță la țară.

Adela Popescu le-a dezvăluit de ceva timp fanilor faptul că urmează să aibă propria casă de vacanță la Șușani, locul său natal. Nimeni nu a știut însă care este motivul pentru care vedeta și-a dorit să facă asta, dar și ce părere a avut Radu Vâlcan despre toată această hotărâre pe care actrița a luat-o, în mare măsură. Astfel, extrem de sinceră și de asumată ca de fiecare dată, Adela Popescu le-a vorbit fanilor despre motivul pentru care își dorește să aibă propria locuință la țară. 

„Eu toată viața am visat să stau în provincie și ce credeți, ne facem casă la Șușani. Radu mi-a zis că mergem, că-mi place mie, dar nu-i prea frumos. Totuși, continuând povestea cu copiii, eu cred că viața lor în București este sterilă, experimentează mult mai puțin decât am făcut-o eu și cred că în anii ăștia în care sunt mici, trebuie să meargă cât mai des la țară. Desigur că domeniul nostru nu ne permite să ne mutăm, dar probabil nici că nu mi-ar plăcea asta. Dar visez ca vacanța de vară să o petreacă acolo.”, a declarat Adela Popescu, în cadrul conferinței Fain și Simplu realizată de Mihai Morar. 

Te-ar putea interesa și: Care a fost momentul ce a determinat-o pe Adela Popescu să-și dea demisia de la Pro TV: „Eram într-o stare absolut îngrozitoare”

Își dorește ca băieții săi să copilărească cât mai mult la țară

Astfel, chiar dacă este conștientă de faptul că viața de la țară din zilele noastre nu mai este la fel ca cea de pe vremuri, Adela Popescu mărturisește că anumite lucruri esențiale s-au păstrat vii, motiv pentru care copiii săi trebuie să experimenteze cât mai mult asta. 

„Sunt foarte multe probleme la țară, nu mai este atmosfera idilică pe care am avut-o eu, dar mie mi se pare esențial ca ei să trăiască la țară. Mie mi s-a făcut dor de focul în sobă, de fumul ăla care iese din case, mie îmi dă fiori imaginea asta de nostalgie și de emoție. Noi, părinții, suntem atât de axați să le creăm amintiri memorabile copiilor, dar nu asta îi formează. Nu doar o zi, două la țară, trebuie să trăiască acolo, cred în puterea repetiției în orice, de ce rugăciunea are valoare?”, a mai continuat vedeta.

Citește și: Denise Rifai, adevărul despre demisia de la Realitatea: „A fost cel mai oribil telefon. A trebuit să iau decizia atunci”

Cum este Adela, în rolul de mamă

Viața cu trei copii nu este deloc una simplă, iar vedeta poate confirma oricând acest lucru. Astfel, chiar dacă încearcă să petreacă cât mai mult timp cu băieții ei, aceasta mărturisește că, în același timp, uită adesea detalii importante, intitulându-se a fi destul de aeriană în rolul de mamă, dar și de soție.

„Deci este și nevoia mea de a retrăi niște momente care pe mine m-au compus. Eu consider că sunt o mamă aeriană, copilului i-am tăiat moțul la 3 ani, pentru că am uitat la 1 an. (...) Am zis că nu se mai poate, copiilor o să le fie rușine cu mine și am zis că poate dacă ei sunt copii privilegiați, pentru că sunt copiii noștri? Și trebuie să compenseze.”, a mai spus ea.

VEZI și: Sore are un nou iubit, după divorț: „Îmi doresc copil cu el”. Cine este bărbatul și cum a reacționat fiica ei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel