Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Data actualizării: | Data publicării:
 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Astrologul Remus Ionescu a dezvăluit ce zodii vor fi favorizate în luna mai 2024.

Astrologul Remus Ionescu a dezvăluit care sunt cele mai favorizate zodii în luna mai 2024, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Anul acesta, luna mai este mult mai norocoasă și benefică pentru unii nativi. Taurii, Leii și Racii se numără printre zodiile favorizate în ultima lună din această primăvară. Potrivit astrologului Remus Ionescu, Taurii se află în fruntea listei, beneficiind de oportunități la nivel personal, în timp ce Leii pot aștepta realizări notabile la nivel profesional, iar Racii au noroc din senin.

Te-ar putea interesa și: Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

„Când vorbim de zodii favorizate, ne gândim la beneficii. Sunt cele două planete Jupiter, marele benefic, și Venus, micul benefic. Dacă ne referim strict la zodii, în această perioadă, până la sfârșitul lunii mai, când încă Jupiter este în semnul Taurului, bineînțeles că cei favorizați ar trebui să fie în primul rând Taurii, la nivel personal, Leii, la nivel profesional se pot aștepta la lucruri bune, Racii, care au noroc din senin, dar, desigur, lucrurile se leagă și cu activități anterioare”, a spus astrologul Remus Ionescu, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Te-ar putea interesa și: Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Te-ar putea interesa și: Horoscop 15 - 21 aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

La sfârșitul lunii mai, atenția se îndreaptă către Gemeni, Pești și Lei

Odată cu intrarea lui Jupiter în semnul Gemenilor la sfârșitul lunii mai, atenția se îndreaptă către Pești și Lei și Gemeni. Astrologul subliniază că binele și răul nu sunt permanente și că important este să fim optimiști. În viață, soluțiile pot apărea de unde și când ne așteptăm mai puțin, esențial este să fim deschiși la tot ceea ce vine în calea noastră.

„Lucrurile, după intrarea lui Jupiter în semnul Gemenilor, asta înseamnă din 27 mai, par să încline balanța norocului în primul rând către Gemeni, dar și spre Pești și Lei. Important este să observăm că binele nu ține la nesfârșit, nici răul nu ține la nesfârșit. Aici este o invitație la optimism, la speranță, că avem nevoie de ea. În viață apar soluții, rezolvări și ajutoare de unde ne așteptăm mai puțin și când ne așteptăm mai puțin. Important este să ne facem treaba, tot ce depinde de noi și să fim deschiși spre tot ceea ce ne apare. Dumnezeu lucrează prin oameni și este important să fim recunoscători celor care ne sunt alături în momentele dificile”, a mai precizat astrologul Remus Ionescu, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Te-ar putea interesa și: Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Te-ar putea interesa și: Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii aprilie 2024. Cea mai norocoasă zodie a perioadei care urmează

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel