Denise Rifai, adevărul despre demisia de la Realitatea: „A fost cel mai oribil telefon. A trebuit să iau decizia atunci”

Data actualizării: | Data publicării:
Denise Rifai, captură video Youtube/ Răzvan Exarhu
Descriere foto: Denise Rifai, captură video Youtube/ Răzvan Exarhu

Denise Rifai a făcut mai multe confesiuni neștiute din viața personală.

Denise Rifai a oferit în carul unui podcast mai multe detalii ce țin de viața sa personală, lucru care se întâmplă destul de rar cu prezentatoarea de la Kanal D, care afișează mereu o prezență destul de sobră și serioasă la fiecare apariție a sa. Astfel, aceasta a început prin a povesti una dintre experiențele memorabile pe care le-a trăit pe plan sentimental, urmând, ca mai apoi, să dezvăluie informații prețioase cu privire la momentul în care a făcut mutarea importantă în televiziune. 

„Primul meu iubit m-a invitat la o întâlnire cu tramvaiul, eram în liceu. Eu aveam deja mașină, dar m-a sunat, mi-a spus că el este foarte romantic și dacă vreau să merg cu el la o plimbare cu tramvaiul. Eu aveam 18 ani și în cultura mea femeia trebui să urmeze bărbatul. Am zis că vrea cu tramvaiul, nicio problemă. Am pus totuși cheia în poșetă. M-am dus unde m-a chemat, m-a certat că nu îl văd, dar el era într-o super mașină. M-a testat și mi-a zis că până la mine toate fetele pe care le-a invitat în oraș niciuna nu a vrut. La mine nu contează materialul. Eu m-aș fi dus oriunde cu el, pentru că mi-a plăcut spiritul lui. Avea cea mai fiță mașină a vremurilor.”, a dezvăluit Denise Rifai în cadrul podcastului Ac de Siguranță.

Te-at putea interesa și: Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Zvonul care o deranjează, cu privire la propria persoană

Faptul că emisiune de la Kanal D prezentată de aceasta se bucură de un succes uriaș, a propulsat-o și pe prezentatoare, după cum era de așteptat, pe culmile succesului. Acest lucru face ca Denise Rifai să fie mai mereu vizorul fanilor, lucru care generează adesea și fel de fel de zvonuri cu privire la imaginea sa. 

„Cred că zvonul care mă deranjează este că se spune despre mine că sunt înfumurată, arogantă, nu sunt. Eu sunt doar foarte atentă cu mine, cu energia mea și pentru că muncesc foarte mult, sunt foarte concentrată tot timpul. Dau „bună ziua” tuturor celor care mă salută, dar nu pot să fac conversație cu toată lumea. Dacă aș sta de vorbă cu toată lumea care mă cunoaște, noi când am mai munci? Sunt destul de serioasă și sobră și modul în care mă port pare pentru mulți că sunt așa, dar nu sunt.”, a mai spus Denise Rifai.

Citește și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cum a decis să-și dea demisia de la Realitatea TV

„Nu m-am simțit discriminată. Eu până azi am făcut ce am simțit că trebuie să fac, nu te uiți în stânga și dreapta, mergi pe drumul tău. M-a interesat puțin, spre deloc, câtă vreme am făcut ce am simțit. Când am plecat de la Realitatea, nu am crezut niciodată că o să-mi dau demisia. Am primit un telefon și a trebuit să iau decizia atunci, neștiind ce e mâine și a trebuit să-mi dau demisia. A fost cel mai oribil telefon. Am demisionat și am sărit în gol, am avut un curaj pe care nu am crezut niciodată că o să-l am.

Pasul de la Kanal D, emisiunea asta, succesul pe care-l are emisiunea asta.. nu credeam că o să mi se întâmple. Trăiesc rezultatul unui produs în care a crezut eu.”, a mai spus Denise Rifai.

VEZI și: Sore are un nou iubit, după divorț: „Îmi doresc copil cu el”. Cine este bărbatul și cum a reacționat fiica ei

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel