Zodiile și șofatul. Un studiu arată ce semn zodiacal se descurcă cel mai bine la volan

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Jenny Ueberberg
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Jenny Ueberberg

V-ați întrebat vreodată de ce unii oameni par a fi șoferi înnăscuți, în timp ce alții par să intre în panică la volan? Ei bine, poate că există un motiv pentru care mulți au nevoie de zece încercări pentru a trece examenul de conducere, iar alții reușesc din prima. O nouă cercetare a descoperit că obiceiurile de condus ale șoferilor ar putea fi dictate de semnul nostru zodiacal, iar aceasta este o veste proastă pentru tauri.


Potrivit cercetării, Scorpionii sunt cei mai buni șoferi, deoarece sunt cei mai puțin predispuși să facă o cerere de asigurare auto. În ceea ce privește parcarea, cei mai încrezători sunt Racii,  61% dintre ei susținând că rareori au dificultăți în a-și parca vehiculul. Celebrul astrolog Debbie Frank crede că acest lucru se datorează faptului că cei Racii sunt precauți din fire.

HOROSCOP. Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste semne zodiacale


Deși șofatul poate părea o corvoadă pentru cei mai mulți dintre noi, Fecioarele au cele mai multe șanse să se bucure de condus, 26 la sută dintre ele făcând o călătorie cu mașina fără motiv. Pe de altă parte, Balanțele nu găsesc șofatul liniștitor și sunt cei mai furioși șoferi din clasament, în timp ce Gemenii sunt cei mai calmi șoferi, 19 la sută dintre ei susținând că nu au avut niciodată parte de furie la volan. Potrivit lui Frank, acest lucru se datorează faptului că Fecioarele sunt guvernate de Mercur - planeta motoarelor și a mobilității - ceea ce sugerează că se gândesc în timp ce conduc.

ZODIACUL carierei. Ce meserie ți se potrivește, în funcție de zodie

 Berbecii par a fi totuși cei mai nepoliticoși șoferi, majoritatea recunoscând că rareori acordă prioritate altor mașini, în timp ce 84% dintre Săgetători recunosc că sunt întotdeauna politicoși pe șosele. 

Cel mai rău șofer

 Taur sunt considerați cei mai răi șoferi, fiind cei mai predispuși să facă o cerere de asigurare și recunoscând că le este adesea dificil să își parcheze mașina. De asemenea, ar trebui să vă feriți să călătoriți cu un Leu, deoarece 37% dintre Leii chestionați spun că de obicei ignoră limita de viteză! Cu toate acestea, vă puteți simți mai în siguranță pe scaunul pasagerului cu un Capricorn la volan, 45 la sută dintre ei susținând că nu încalcă niciodată limita de viteză.

Horoscop. Topul celor mai ENERVANTE zodii. Te scot din minți

 

Ce mașini vor zodiile

Cei mai mulți șoferi vor recunoaște că au o mașină de vis pe care le-ar plăcea să o dețină, dar, potrivit Privilege, a avea o mașină frumoasă este foarte important pentru Berbeci, 25 la sută dintre ei recunoscând că a avea o mașină mai bună decât cea a prietenilor sau a familiei este o prioritate. În schimb, Scorpionilor nu prea le pasă ce mașină conduc, 88 la sută dintre ei nefiind interesați să cumpere o mașină aspectuoasă. Frank susține că Scorpionii își dau seama că puterea se află în ei înșiși, așa că nu sunt la fel de competitivi sau ostentativi, în timp ce Peștii tânjesc să evadeze din lumea mondenă și găsesc acest lucru într-o mașină mai sportivă.

Horoscop CHINEZESC, 6 octombrie - 4 noiembrie 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia norocului în viitor

Cei mai curați șoferi

Păstrarea curățeniei vehiculului lor este cea mai importantă pentru Pești, majoritatea recunoscând că își curăță mașina cel puțin o dată pe lună. Pe de altă parte, Vărsătorii nu se supără dacă vehiculul lor arată puțin murdar, recunoscând că își curăță mașina doar o dată la șase luni! De asemenea, ei sunt cei mai predispuși să aibă o mașină de o culoare atipică, cum ar fi violet sau galben.

HOROSCOP. Ce trebuie să faci pentru a fi fericit, în funcție de zodie

Vă mai amintiți de câte ori ați încercat să treceți examenul auto? Cel mai probabil ți-a luat cel mai mult timp dacă ești Vărsător, 29% dintre ei având nevoie de trei sau mai multe încercări pentru a trece. Cu toate acestea, dacă ești Gemeni sau Leu, probabil că ai trecut de prima dată. Potrivit lui Frank, Vărsătorii sunt ușor de distras, motiv pentru care s-ar putea să aibă dificultăți în a se concentra în timpul unui test. Leii, pe de altă parte, au mai multe șanse să treacă de prima dată, deoarece sunt determinați să câștige.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel