ZODIACUL carierei. Ce meserie ți se potrivește, în funcție de zodie

Data publicării:
Unsplash.com
Descriere foto: Unsplash.com

Iată ce atuuri au zodiile când vine vorba de muncă și ce meserii li se potrivesc „mănușă”

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, crede-mă - nu îți dorești o slujbă de birou. Ai o mulțime de energie pasională care ar fi irosită stând în spatele unui birou. Ai o capacitate naturală de conducere, chiar dacă poți fi puțin impulsivă.

Cele mai bune potriviri ale tale sunt locurile de muncă care necesită o anumită forță și leadership. Dacă nu ești super atletic, un loc de muncă care permite mișcare, diversitate și călătorii cu șansa de a ocupa poziții de rang înalt este ideal.

Cariere ideale pentru Berbec:

1. Ofițer de poliție

Aceasta este o potrivire bună, deoarece acest tip de muncă are nevoie de instinct, forță și leadership.

2. Manager de vânzări

Aveți multă energie, așa că un manager de vânzări este o carieră excelentă în care puteți pune toată această energie și pasiune într-un tip de muncă de tip "people person". Este, de asemenea, o poziție de conducere în care îi poți inspira pe ceilalți să fie la fel de pasionați ca și tine.

3. Stilist de modă

Berbecul are o latură creativă și, atunci când este combinată cu personalitatea lor extrovertită și niciodată liniștită, au tot ce le trebuie pentru a reuși în industria modei.

 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul are nevoie de stabilitate și de rutină. Îți place să poți prezice exact ce se întâmplă și să poți avea un plan A, B și C. Munca de birou ar fi mai degrabă pe placul tău, sau ceva care implică ochiul tău pentru creativitate precisă. 

Cariere ideale pentru Taur:

1. Designer de interior

Joburile precum cele de designer de interior au un amestec de creativitate și predictibilitate care ți s-ar potrivi de minune.

2. Manager de proiect

Acesta este un job de birou în care vei fi foarte fericit. Nu numai că ai în continuare abilitatea de a crea, dar numai tu ai posibilitatea de a structura și planifica.

3. Bucătar

Persoanele Taur au o natură foarte pragmatică și meticuloasă și nu există un loc mai bun pentru asta decât în bucătărie. Gătitul implică precizie, perfecțiune și creativitate. 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni, te dezvolți fără nicio structură. Îți place să îți poți controla propria viață în totalitate și să poți face ce vrei cu ea. Aveți multă energie și puteți fi, de asemenea, foarte abil cu cuvintele. Sunteți, de asemenea, foarte motivat.

 


Cariere ideale pentru Gemeni:

1. Jurnalism/ Poezie

Jurnalismul și poezia ar putea fi foarte potrivite pentru tine. Munca pe cont propriu, în general, este o idee care ți-ar putea permite să te exprimi în mod creativ și, în același timp, să fii propriul tău șef.

2. Relații publice

Gemenii sunt foarte comunicativi și pot fi chiar persuasivi, deoarece sunt excelenți oratori. 

3. Cercetător științific

Gemenii sunt inteligenți și, de asemenea, sunt fascinați de multe lucruri, motiv pentru care ar fi niște mari oameni de știință. Aceasta le ține mintea activă ocupată și se pot concentra pe domeniul științei care li se potrivește.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racul sunt empatici și emoționali și se bucură de faptul că pot să-i ajute pe alții. Încă mai păstrați o parte din creativitatea caracteristică semnelor de apă, așa că legea și medicina ar putea fi prea sufocante pentru voi, în funcție de restul plasamentelor din harta voastră.

 

Cariere ideale pentru Cancer:
1. Profesor

O alegere excelentă pentru tine ar fi predarea. Îți place să vezi cum ceilalți strălucesc mai mult datorită ajutorului pe care li l-ai oferit, iar să vezi cum copiii mici se transformă în adulți inteligenți este exact pentru tine.

2. Agent imobiliar

Aceasta este o slujbă grozavă pentru cancere, deoarece nu numai că îi ajută pe oameni să-și vândă casele, dar au ocazia să fie creativi.

3. Anticariat

Racii adoră să colecționeze obiecte care au o valoare sentimentală pentru ei și de aceea o opțiune de carieră excelentă pentru persoanele Rac este să devină anticar.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Te dezvolți în lumina reflectoarelor, chiar dacă uneori te poți prăbuși sub control. Una dintre cele mai bune potriviri pentru tine este legea și politica. Faima culturii pop este, de asemenea, potrivită pentru tine dacă poțideveni Insta-famous.


Cariere ideale pentru Leu:
1. Avocat/ Politician

Aceste joburi de profil înalt pot fi foarte stresante, dar îți permit să fii în atenția publicului, dar să faci și bine în lume. 

2. Agent de publicitate

Leii sunt creativi și pot fi mari marketeri, ceea ce face ca publicitatea să li se potrivească de minune.

Leii pot deveni foarte persuasivi cu creativitatea lor!

3. Actor/ Comediant

Acest tip de joburi sunt grozave pentru că Leii adoră să fie în centrul atenției și adoră să fie în lumina reflectoarelor.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Mintea analitică a Fecioareieste potrivită pentru finanțe, cercetare și pentru joburi de tip start-up. Mintea ta orientată spre detalii înseamnă că te concentrezi bine pe munca ta și nu pe opiniile celorlalți.

De asemenea, nu trebuie neapărat să fii liderul găștii, ci poți executa foarte bine proiecte la scară mai mică.

Cariere ideale pentru Fecioară:

1. Contabil

ochiul lor pentru detalii, natura critică și capul pentru cifre. În calitate de contabil, vor putea folosi toate aceste abilități pe măsură ce analizează cu mare atenție chestiunile financiare.

2. Life Coach

Fecioarelor le place să ajute oamenii să se pună pe drumul cel bun. De asemenea, ei practică ceea ce predică, astfel încât ar avea o mare credibilitate ca antrenor de viață.

3. Asistent profesional

Aceasta este o potrivire bună, deoarece Fecioarele sunt foarte organizate și eficiente și acordă o mare atenție la detalii.

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele sunt cele mai potrivite pentru domeniile legate de lege. Vă bazați foarte mult pe echilibru, dreptate și adevăr în întâmplările de zi cu zi. Aveți un fel de a vă descurca cu cuvintele, asemănător Gemenilor.

Sunteți un jucător de echipă excelent, dar vă descurcați foarte bine și pe cont propriu. Aveți un aer sofisticat pe care îl aduceți în tot ceea ce faceți.

Cariere ideale pentru Balanță:

1. Avocat

Aceasta este o alegere potrivită pentru o Balanță, deoarece îi permite să se răsfețe cu pasiunea lor pentru justiție.

2. Manager de resurse umane

Abilitățile excelente ale Balanței în materie de relații interumane și capacitatea de a media, de a câștiga încredere și de a construi relații sunt esențiale pentru o carieră de succes în domeniul resurselor umane.

3. Detectiv 

Aceasta este o carieră excelentă pentru o Balanță, deoarece adoptă o abordare imparțială, bazată pe fapte, pentru a administra justiția. De asemenea, le place să ajungă la adevărul unei situații, cu talentul lor de a câștiga încrederea și de a citi oamenii ar fi excelente în acest domeniu de carieră.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt suflete frumoase și dramatice. Nu suporți bine criticile, dar îți place să fii în centrul tuturor când vine vorba de reputația ta.

Te-ai descurca bine în lumina reflectoarelor. Promotorii, marketingul și Hollywood-ul s-ar potrivi bine pentru persoana ta extravagantă și zgomotoasă.

Cariere ideale pentru Scorpion:

1. Specialist în fertilitate

Scorpionii se pricep de minune nu doar să descopere problema, ci și să o rezolve rapid. Aceasta este o abilitate excelentă atunci când vine vorba de a ajuta cuplurile să creeze familii. Ți-ai dori un Scorpion care să se ocupe de cazul tău!

2. Chimist

Scorpionii au abilitățile necesare pentru a excela în acest job, ceea ce nu este o sarcină ușoară. Puterea creierului și intuiția lor îi vor ajuta să descopere misterele cu care intră în contact în această carieră. Nu numai că Scorpionii vor iubi provocarea pe care o aduce cu sine faptul de a fi chimist, dar este și o carieră bine plătită.

3. Pompe funebre

Scorpionii sunt semnele zodiacale care nu se tem de moarte. Prin urmare, un Scorpion ar putea nu numai să exceleze, dar și să se descurce cu grație în această carieră, spre deosebire de alte semne zodiacale.

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Aveți o cantitate nesfârșită de energie. Ceea ce te diferențiază de Leu este că nu te bucuri de a fi în centrul atenției.

Ai nevoie de creativitate și flexibilitate în viața ta. Ai nevoie de locuri de muncă amuzante, unice și distractive, care să îți satisfacă simțul aventurii. 

Cariere ideale pentru Săgetător:

1. Piloți/ însoțitori de bord

Aceste cariere sunt grozave pentru că Săgetătorului îi place să călătorească și acest job te va plăti să zbori peste tot. Piloții și însoțitorii de bord au, de asemenea, o treabă distractivă de a face zborurile sigure și distractive pentru toată lumea.

2. Jurnaliști de turism

Din nou, ești plătit să călătorești. Nu numai că Săgetătorii ar avea ocazia să vadă atât de multe locuri noi, dar și să își poată exprima creativitatea scriind despre aventurile lor.

3. Cascadorii 

Această cale de carieră îi va permite unui Săgetător să aibă o slujbă distractivă, în timp ce nu va fi în centrul atenției. Nu auzi de cascadorul actorului de pe A-List, nu-i așa?

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Sunteți făcut și construit pentru lumea afacerilor. Aveți un excelent simț al conducerii și o atitudine fără menajamente care este exact ceea ce multe companii au nevoie pentru a-și conduce echipele.

Te descurci bine atât pe cont propriu, cât și ca membru direct al unei echipe.

Cariere ideale pentru Capricorn:

1. CEO

Ești super potrivit pentru poziții de CEO la marile companii. Te vei potrivi foarte bine în medii cu presiune ridicată.

2. Arhitect

Capricornii își pot combina dragostea pentru matematică, ordine și structură cu procesele lor de gândire creativă în acest domeniu.

3. Profesionist în domeniul sănătății

Capricornii sunt îngrijitori înnăscuți. Le place să-i ajute pe alții, mai ales atunci când pot crea o schimbare pozitivă în viața lor.

 


Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Nu vă încadrați în traseul tradițional al carierei. Însăși natura ta este de a pune la îndoială și de a împinge limitele planului de viață tipic. Dar, din moment ce noi, ca societate, considerăm că a avea bani este o parte necesară a vieții, munca non-profit și industria tehnologică se potrivesc bine pentru tine.

Acestea fac apel la inovație și activism social, ceea ce satisface nevoile tale înnăscute ca Vărsător.

Cariere ideale pentru Vărsător:

1. Profesor

Învățământul superior este un domeniu de carieră excelent pentru Vărsător, deoarece vor putea să își împărtășească cunoștințele cu alții. De asemenea, le va plăcea libertatea pe care o au profesorii în structurarea cursurilor lor. 

2. Inginer de mediu

Vărsătorul iubește mediul înconjurător, așa că tot ceea ce este legat de acest lucru se va potrivi de minune. Un inginer de mediu, însă, le va permite să își folosească inovația pentru un bine mai mare.

3. Judecător

Aceasta este o potrivire bună pentru că Vărsătorii sunt obiectivi, ceea ce este o abilitate necesară pentru cei din acest domeniu. Vărsătorul este, de asemenea, de încredere și onest, ceea ce îi face să fie mari judecători.

 

 

Cariere care sunt potrivite pentru Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești, fără îndoială, unul dintre cele mai empatice semne din întreaga astrologie. Probabil că ești deja terapeutul natural al grupului tău de prieteni.

Cariere ideale pentru Pești:

1. Psiholog.

Perspectiva ta asupra minții umane și înțelegerea profundă a emoțiilor te fac să te potrivești perfect pentru a studia psihologia la orice nivel, fie că este vorba de consilier, terapeut, psiholog sau psihiatru.

2. Artist

Aceasta este o potrivire ideală pentru Pești, deoarece sunt persoane artistice în mod natural. Ei au o imaginație strălucitoare care ajunge să le ofere o creativitate fără sfârșit.

3. Recrutor

Peștii ar fi niște recrutori grozavi pentru că sunt foarte intuitivi și pot relaționa cu ușurință cu oamenii. Acest lucru le permite Peștilor să fie empatici și în ton cu oamenii pe care încearcă să îi ajute.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel